URTEKRAM

Ihana, luonnollinen Urtekram! Ympäristötietoisuus ja ekologisuus alkoi nostaa päätään Tanskassa 1970-luvulla ja samaan aikakauteen sijoittuu myös Urtekramin alku. Lisbeth Damsgaard ja Ronnie McGrail halusivat tuoda ekologisesti kestävän elämäntyylin kaikkien tietoon perustamalla Kööpenhaminaan pienen kivijalkakaupan. Yrityksen tuotteet edustivat luonnollista ja puhdasta kosmetiikkaa ja pikku hiljaa yritys alkoi työstää omaa, luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävää ihonhoitosarjaa.

1990-luvulla tapahtui Urtekramin läpimurto, kun Lisbeth ja Ronnie saivat tuotteensa valtakunnallisen osuuskauppaliike Coopin valikoimiin. Tämä mahdollisti sen, että Urtekramin kosmetiikkaa löytyy yhä tänä päivänä ihmisten läheltä: supermarketeista, luontaistuotekaupoista ja internetistä. Suuri levikki on mahdollistanut sen, että Urtekramiin on hämmästyttävän helppoa ja edullista tutustua ihan tavallisella kauppareissulla.

Yrityksen nimeen pohjaa laajempi filosofia, joka näkyy Urtekramin työhteisössä ja tuotekehityksessä päivittäin. Tanskan kielen "urtekraemer" tarkoitti aikoinaan kiertelevää kauppiasta, jonka valikoimiin kuuluivat rohdot, yrtit ja muut kansanlääkinnälliset tuotteet. Alusta lähtien Urtekram on edustanut kiertokauppiasmaista pioneerihenkeä ja paikallisuutta - tälle perustalle on laskettu yrityksen kestävät arvot. Nykyisin Urtekramilla puhutaan myös lämmöstä ja välittämisestä, tarkoittaahan "kram" tanskaksi halausta.

Tänään Urtekramin valikoimasta lötyy kosmetiikkaa erilaisissa, valloittavissa tuoksuissa ja eri tarpeisiin suunnattuja tuotteita. Tutustu, ihastu ja anna ympäristölle lämmin halaus ekologisen Urtekram-tuotteen muodossa!