Weleda

 

 

Jo vuodesta 1921 Weleda on valmistanut ihonhoitotuotteita biodynaamisista, ekologisista ainesosista. Nykypäivänä Weleda tunnetaan yli 50 maassa luonnonkosmetiikan pioneerina, jonka tuotevalikoiman laajuus on omaa luokkaansa.

Tutustu Weledan ihaniin, luonnollisiin tuotteisiin ja löydä omat ekologiset suosikkisi!

Katso koko sertifioidun luonnonkosmetiikan valikoimamme.

 

Weledan ainesosat

Kaikki Weleda-tuotteet ovat parabeenittomia ja hajusteettomia, eivätkä ne sisällä synteettisiä säilöntä- tai väriaineita. Weledan ainesosia tai valmiita tuotekoostumuksia ei koskaan testata eläimillä. Kattava valikoima mahdollistaa sen, että Weledalta löytyvät tarvittavat tuotteet koko perheelle aina vauvasta vaariin ja varpaista hiuksiin asti. Lisäksi Weleda tarjoaa kuluttajille korkealaatuisia, päivittäistä ihonhoitoa tukevia lisäravinteita.

 

Weledan filosofia

Weleda korostaa toiminnassaan voimakkaasti antroposofiaa eli käsitystä ihmisestä kehollisena, sielullisena ja hengellisenä kokonaisuutena. Antroposofia painottaa ihmisen ja luonnon yhteyttä ja siksi Weledan tuotanto on kauttaaltaan ympäristöystävällistä ja ekosertifioitua. Weleda yhdistää tuotteissaan antroposofian ajatuksen ihmisen kyvystä parantaa itse itsensä tieteen todistettaviin vaikutuksiin. Weleda toimii kaikessa "sopusoinnussa ihmisen ja luonnon kanssa" - tämä lause on Weledan peruspilari, jolle kaikki rakentuu.

 
Suodata