Wella

Yli 135 vuotta hiusalan huippuosaamista!

Wella Styling -tuotteet löydät täältä.

Vuonna 1880 saksalainen kampaaja Franz Ströher perusti hiustuoteyrityksen, joka valmisti aikansa trendikkäimpiä tuotteita eli peruukkivälineitä. 1800-luvun lopussa yrityksen puikkoihin tarttuivat Ströherin pojat ja pian 1900-luvulla patentoitiin Wellan tuotemerkki ja logo. Vielä tänäkin päivänä Wellan logossa on sama, pitkähiuksinen hahmo jonka hiukset muodostavat aaltokuvion: Wella nimittäin tarkoittaa saksaksi juuri aaltoa.

1930-luvulta eteenpäin Wella alkoi kehittää hiustuotteiden ohella välineitä kampaajille. Wellan paikasta toiseen liikuteltava permanenttikone ja moottoroidut hiuskuivaajat valloittivat pian markkinoita. Hiusten käsittely ja muotoilu supertyylikkäille aalloille otti veronsa, ja pian Wella kehitti markkinoiden ensimmäisen hiuksia ravitsevan ja suojaavan voiteen juuri käsitellyille hiuksille.

1950-luvulla Wellan kehityskohteiksi tulivat hiusvärit ja ensimmäinen voidemainen hiusväri, Koleston, nousi pian sekä kampaajien että asiakkaiden suosikiksi. Vuosikymmen vuosikymmeneltä Wella laajensi tuotevalikoimaansa ja kehitteli erilaisia tuotteita hiusten hoitoon, muotoiluun ja värjäykseen. Wella oli myös yksi ensimmäisistä tuotemerkeistä, joka alkoi myydä kampaamolaatuisia tuotteita asiakkailleen kotiin vietäviksi!

2010-luvulla Wella on edelleen sitoutunut tekemään tuotteita hiusten parhaaksi. Kauneus kulkee käsi kädessä vastuullisuuden kanssa, ja Wella onkin aloittanut yhteistyöprojekteja Unicefin ja koulutusta vähäosaisille tarjoavien tahojen kanssa. Myös ekologisuus on Wellalle tärkeä arvo ja yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa yhä hiilineutraalimmaksi.

Koe hyvinvoivien hiusten ilo ja tutustu Wellan upeisiin tuotteisiin!

Suodata