Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent on maailmankuulu muotitalo, jonka luomuksiin kuuluu valloittavaa haute couture -muotia ja trendejä seuraavia ready to wear -mallistoja. Tunnetuin Yves Saint Laurent lienee klassisesta, mustasta naisten housupuvusta, joka kantoi nimeä Le Smoking. Brändin nimisuunnittelijan lainatuimpiin kommentteihin kuuluu lause:

"Chanel freed the women, I empowered them. (Chanel vapautti naiset, minä annoin heille äänen.)"

Tämä tunnuslause kuvastaa myös Yves Saint Laurentin kosmetiikkaa. Trendit, nuorekkuus ja raikkaus kulkevat käsi kädessä klassikoiden kanssa muodostaen kauneusbrändin, joka yllättää jatkuvasti tuotteillaan. Ylellinen, kultainen ulkoasu lunastaa lupaukset ja paljastaa tarkoin koostetun, korkealaatuisen sisällön.

Top Secrets - Upea yhdistelmä ihonhoitoa ja värikosmetiikkaa. Top Secrets -tuotteet kuuluvat meikkitaitelijoiden luotetuimpiin tuotteisiin. Top Secrets -tuotteiden salaisuus on niiden monipuolisuus. Kokeile esimerkiksi Top Secrets Instant Moisture Glow -voidetta, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pohjustaa sen samalla meikkiä varten.

Touche Eclat - Tuo iholle heleyttä ja valoa! Touche Eclat -tuotteet korostavat kasvoja kauniisti ja häivyttävät näkyvistä tummuutta ja epätasaisuutta. Silkinpehmeä koostumus levittyy iholle täydellisesti ja lopputulos on aina luonnollinen. Kokeile legendaarista Touche Eclat -valokynää, joka kirkastaa katseen hetkessä!

Couture - Värikosmetiikan parhaat tuotteet! Yves Saint Laurent Couture -linja pitää sisällään niin luomivärejä, ripsivärejä kuin huulipuniakin. Yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, jonka osat tasapainottavat toisiaan. Couture antaa sinun kokeilla, ihastua ja löytää - juuri kuten haluat. Kokeile esimerkiksi klassikkoasemaan noussutta Rouge Pur Couture -huulipunaa.

Tuoksut - YSL tunnetaan ennen kaikkea luksusluokan tuoksuistaan. Huumaannu makeasta Parisiennesta, tartu rohkeasti mausteiseen Opiumiin tai taltuta uskalias Manifesto. Valinta on sinun!

Suodata