The Ordinary
Skin Care Trio

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Arvo 39,50 € 39,50 €
Value pack
Arvo 39,50 € 39,50 €
Variantti : Anti-Aging
Paketin tuotteet
Tuotetiedot

The Ordinary on tunnettu tehokkaita aktiiviaineita sisältävistä tuotteistaan. Tämä tuotesetti sisältää kolme erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon sopivaa tuotetta, jotka yhdessä auttavat ylläpitämään ihon nuorekkuutta.

  • The Ordinary Matrixyl 10% + HA -kasvoseerumi hyödyntää ranskalaisen Sederma Inc. -yrityksen patentoimaa Matrixyl™-peptidiyhdistettä. Yhdisteen on todettu häivyttävän näkyvistä staattisia, ikääntymisen aikaan saamia ja rentoutuneilla kasvoilla näkyviä juonteita sekä dynaamisia juonteita, jotka muodostuvat ilmeiden vaikutuksesta. Aamuisin ja iltaisin käytettävä seerumi sopii täydellisesti ikääntyvän ihon ryppyjen hoitoon.

  • The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil -ruusunmarjaöljy hoitaa ja ravitsee ihoa luonnonmukaisen koostumuksensa avulla. Kylmäpuristettu ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti linolihappoa, linoleenihappoa sekä A-vitamiinia, jotka säilyvät tuotteessa kylmäpuristuksen ansiosta. Ruusunmarjaöljyn on osoitettu häivyttävän iholta valovanhenemisen aikaansaamia merkkejä sekä tuovan avun useisiin muihin ihon ongelmiin. Ruusunmarjaöljyä käytetään paljon myös aknearpien hoitoon. 

  • The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste yhdistää 30% AHA-hapot (glykolihappo, maitohappo, viinihappo ja sitruunahappo) ja 2% BHA-hapon (salisyylihappo) ihoa kosteuttavaan hualuronihappopolymeeriin, B5-vitamiiniin, mustaan porkkanaan ja Tasmannia lanceolata -kasviin, jotka yhdessä auttavat kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä tasoittamaan sen pintatekstuuria. Kuorintanesteen sisältämät AHA-hapot kohdistavat tehonsa ihon pintaan auttaen tekemään siitä kirkkaamman ja tasaisemman näköisen. Samalla öljyliukoinen BHA-happo imeytyy ihohuokosiin ja kuorii niitä sisältäpäin ehkäisten epäpuhtauksien muodostumista ja ihon tukkeutumista. Kuorintanesteen säännöllinen käyttö auttaa häivyttämään iholta hentoja juonteita. Tuotteen korkean happopitoisuuden vuoksi sitä suositellaan käytettäväksi vain iholla, joka on tottunut happojen käyttöön. Kuorintanestettä ei suositella käytettäväksi herkällä tai ärtyneellä iholla.

 

Setti sisältää:

1 x The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
1 x The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil
1 x The Ordinary Matrixyl 10% + HA

Käyttö

  • Levitä puhdistetulle iholle The Ordinary Matrixyl 10% + HA -seerumia aamuin illoin. Käytä seerumin päällä ihollesi sopivaa kosteusvoidetta.
  • Voit käyttää kosteusvoiteen päällä The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil -ruusunmarjaöljyä tai korvata sillä kosteusvoiteen. Käytä öljyä aina seerumin (ja/tai voiteen) päällä tai kostealla iholla, jotta sen alle lukittuu kosteutta.
  • Käytä The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintanestettä korkeintaan kaksi kertaa viikossa illalla. Levitä kuorintanestettä puhdistetulle ja kuivalle kasvojen ja kaulan iholle sormin välttäen silmänympärysaluetta ja anna sen vaikuttaa kasvonaamion tapaan korkeintaan 10 minuuttia. Ensimmäisillä käyttökerroilla vaikutusaika suositellaan pitämään lyhyenä ja pidentämään sitä ihon sietokyvyn mukaan. Huuhtele tuote kasvoilta vedellä välttäen edelleen sen joutumista silmiin.
 

Tuotenumero: C54880-54873-54868

Katso lisää vastaavia kuin Skin Care Trio

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut