The Ordinary

Kanadalainen The Ordinary tarjoaa laadukkaita, tutkitusti tehokkailla aktiiviaineilla täytettyjä tuotteita pikkurahalla. Maailmanmaineeseen pongahtaneen ja kulttisuosikiksi nousseen merkin tuotteissa ei pihistellä tehoaineiden pitoisuuksissa ja jokainen tuote on luotu äärimmäistä tehokkuutta tavoitellen. Hyödynnä aktiiviaineiden edut ennennäkemättömän edullisesti. The Ordinary on erikoistunut tuloksellisiin ihonhoitotuotteisiin, joiden kehitys ja markkinointi perustuvat rehellisyyteen ja nöyryyteen. Näissä tuotteissa et maksa brändilisää!

Yksinkertaisiin pakkauksiin pakatut tuotteet eivät koreile ulkonäöllään, mutta valloittavat käyttäjät sen sijaan vakuuttavilla hoitotuloksilla. Liikoja lupailematon ja suorasanainen The Ordinary tunnetaan ihonhoitointoilijoiden luottomerkkinä, jota rakastavat niin kuluttajat kuin ammattilaisetkin. The Ordinary -tuotteet ovat saaneet useita alan palkintoja ja niiden maine kiirii ympäri maailman niin vahvana, ettei tuotemerkki tarvitse kalliita mainoskampanjoita myyntinsä tueksi. The Ordinary -tuotteiden aikaansaamat vaikutukset puhuvat merkin puolesta ja niiden ilosanomaa jakavat eteenpäin tuotteiden tyytyväiset käyttäjät.

Jos etsit ihonhoitotuotteita, jotka ovat pullollaan viimeisimpiin tutkimuksiin perustuvia, taatusti vaikuttavia tehoaineita, on The Ordinary tuotemerkki juuri sinulle! Eleveniltä löydät muun muassa seuraavat suositut The Ordinary -tuotteet: BuffetGranactive Retinoid 2% EmulsionSerum Foundation ja AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

 

The Ordinary guide!

The Ordinary on ekologinen ihonhoitomerkki, joka keskittyy vähemmän voiteisiin ja enemmän kohdennettuun kauneudenhoitoon muun muassa seerumeiden muodossa, jotka tuottavat dokumentoituja tuloksia. Kun ostat The Ordinary -ihonhoitotuotteita, voit olla varma, että saat korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, ja lisäksi uskomattoman edulliseen hintaan. Kaikki The Ordinary -merkin tuotteet ovat ekologisia, mikä tekee valinnasta melko helppoa. Tilaa The Ordinary -tuotteesi jo tänään meiltä Eleveniltä.

Suodata