The Ordinary
The No-Brainer Set

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
35,50 €
35,50 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Kolmella kestosuosikilla varustettu ihonhoitorutiini keskittyy tärkeisiin iho-ongelmiin kuten ihon kuivumiseen, sameaan ihoon ja ikääntymisen merkkeihin.
"" Buffet "" - Vesipohjainen moniteknologinen seerumi sisältää kattavan valikoiman hyvin dokumentoitua tekniikkaa, joka kohdistuu samanaikaisesti eri ikääntymisen merkkeihin.
Retinoid 2% Emulsion - Uuden sukupolven retinoiditekniikan omaava emulsio on osoittanut huomattavasti vähentävän ikääntymisen merkkejä samalla lieventäen ihoärsytystä, jota voi esiintyä retinoidin (sekä retinolin) käytön yhteydessä. Parantaa myös ihon kirkkautta ja hehkua.
Natural Moisturizing Factors + HA – Ihon pintaa kosteuttava koostumus, joka auttaa ihoa parantamaan heikentyneitä NMF-tekijöitä. Antaa välitöntä kosteutusta ja pitää ihon ulkokerroksen suojattuna.

Tuotenumero: 109530
Annostus ja käyttö

Natural Moisturizing Factors + HA - 30ml
Levitä kasvoille seerumin jälkeen, kun tarvitset tehokasta kosteutusta. Jos ilmenee ärsytystä, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin. Käytä ehjälle iholle vain ohjeiden mukaan. Suosittelemme lapputestausta ennen käyttöä. Kattavasta oppaastamme löydät ohjeet lapputestausta varten. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Granactive Retinoid 2% Emulsion - 30ml
Levitä muutama tippa kasvoille iltaisin osana ihonhoitorutiiniasi. Älä käytä samanaikaisesti muita retinoidia sisältäviä ihonhoitotuotteita. Käytä aurinkosuojaa päiväsaikaan. Jos ilmenee ärsytystä, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin. Käytä ehjälle iholle vain ohjeiden mukaan. Suosittelemme lapputestausta ennen käyttöä. Kattavasta oppaastamme löydät ohjeet lapputestausta varten. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä avattuna viileässä.
"Buffet" - 30ml
Levitä koko kasvoille aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Jos ilmenee ärsytystä, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin. Käytä vain ohjeiden mukaisesti ehjälle iholle. Suosittelemme lapputestausta ennen käyttöä. Kattavasta oppaastamme löydät ohjeet lapputestausta varten. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Katso lisää vastaavia kuin The No-Brainer Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.