Ihonhoito

Kasvonaamiot

Kasvonaamio on tehokas apu iho-ongelmiin ja loistava tuote tehostamaan ihonhoitorutiinia. Monipuolisesta naamiovalikoimasta löytyy niin syväpuhdistavia, kosteuttavia, kuorivia kuin pikakaunistaviakin kasvonaamioita, jotka sopivat sekä arkiseen ihonhoitoon että ihon erityiseen kaunistukseenkin esimerkiksi ennen tärkeitä juhlia. Saatavilla on myös runsaasti erilaisia kangasnaamioita , joista on viimeaikoina tullut yhä suositumpia. Kasvonaamioiden avulla voit tehdä täydellisen ja ammattimaisen kasvohoidon kotioloissa. Muista aina puhdistaa ja tarvittaessa myös kuoria ihosi ennen naamion käyttöä, jotta saat kaiken hyödyn irti kasvonaamion tehoaineista. Kokeile, niin huomaat tehon!

Millainen kasvonaamio iholleni sopii?

Jos iho rasvoittuu ja kiiltelee helposti, sopivat sille parhaiten ihohuokosia puhdistavat ja talineritystä tasapainottavat kasvonaamiot, jotka sisältävät esimerkiksi savea, mutaa, hiiltä tai muita epäpuhtauksia imeviä, liiallista talineritystä tasapainottavia ja ihohuokosia supistavia aktiiviaineita, joilla voi olla antiseptisia vaikutuksia. Tällaisia kasvonaamioita voi käyttää myös täsmähoitona epäpuhtauksien päällä. Kasvonaamio voi myös sisältää kuorivia rakeita, jotka tehostavat sen puhdistavaa vaikutusta. Myös kalvomaiseksi kuivuvat ja iholta repäistävät peel off -kasvonaamiot sopivat hyvin erityisesti epäpuhtaalle iholle, sillä ne irrottavat ihon pinnalta epäpuhtauksia ja auttavat poistamaan mustapäitä.

Jos iho tuntuu kuivalta ja kiristelevältä, tuo kosteuttava kasvonaamio sille nopean avun. Saatavilla on sekä täyteläisiä voidenaamioita että kevyitä geelinaamioita, joista jälkimmäiset sopivat erityisesti pintakuivalle iholle. Ne voivat sisältää raikkaita ja piristäviä kasvi- ja hedelmäuutteita tai esimerkiksi merilevän mineraaleja ja toimivat kuin piristysruiske kasvoillasi. Erityisesti rantapäivän jälkeen kesäaikaan ne toimivat loistavasti! Kokeile myös käteviä yönaamiooita, jotka vaikuttavat yöunien aikana.

Helposti ärtyvä, punoittava ja herkkä iho saa puolestaan avun rauhoittavista kasvonaamioista, joilla on usein ihoa viilentäviä ja kosteuttavia vaikutuksia. Ikääntyvä iho nauttii ravitsevista kauneusnaamioista, jotka sisältävät anti-age-vaikutteisia ja ihoa elvyttäviä ainesosia.

Trendikäs multi-masking

Ihon tarpeet saattavat vaihdella kasvojen eri alueilla: Otsan ja nenän alue saattaa rasvoittua helposti ja tarvita puhdistavaa kasvonaamiota kun taas poskien iho voi kaivata kosteuttavaa ja rauhoittavaa kasvonaamiota. Myös herkkä silmänympärysiho voi tarvita kosteutusta ja usein myös virkistystä. Tällöin kannattaa kokeilla multi-maskingia, jossa eri ihoalueille levitetään eri naamioita optimaalisen hoitovaikutuksen aikaansaamiseksi.

Tutustu kasvonaamion käyttöohjeisiin, vietä rentouttava hetki esimerkiksi kylvyn tai saunan jälkeen ja kokeile kasvonaamiota. Ota kasvonaamio osaksi viikottaista kauneudenhoitorutiiniasi ja huomaat eron ihollasi. Mitä jos kokeilisit jo tänään?

Suodata