Peter Thomas Roth
Rose Stem Cell

(9 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Bio-Repair Gel Mask 150 ml
Katso myös
Peter Thomas Roth
270 gr
Tuotetiedot

Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask on erityisesti ikääntyvälle iholle kehitetty geelinaamio, joka hyöydyntää ruusujen kantasoluihin perustuvaa teknologiaa. Viiden ruusulajikkeen kantasolut yhdessä neljän erilaisen ruusu-uutteen ja ruusuveden kanssa elvyttävät ihoa ja auttavat lisäämään sen elinvoimaisuutta.

Viilentävä geelikoostumus virkistää ja kosteuttaa kuivaa ja sameaa ihoa auttaen häivyttämään siltä hentoja juonteita ja ryppyjä. Ihosta tulee silkkisen pehmeän tuntuinen ja heleän nuorekkaan näköinen.

  • Ikääntyvälle iholle

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä runsas kerros naamiota puhdistetulle kasvojen iholle. Anna naamion vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele iho puhtaaksi viileällä vedellä. Kylmennä tuotetta jääkaapissa ennen sen käyttöä halutessasi tehostaa sen viilentävää vaikutusta. Naamio voidaan jättää iholle yön yli intensiivisemmän vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Käytä naamiota 2-3 kertaa viikossa tai tarvittaessa jopa päivittäin.

Katso lisää vastaavia kuin Rose Stem Cell

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut