The Ordinary
100% L-Ascorbic Acid Powder

(6 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
7,95 €
7,95 €
Variantti : 20 g
Tuotetiedot

The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder sisältää puhdasta C-vitamiinia jauheena. Hienojakoinen C-vitamiinijauhe auttaa kirkastamaan kasvoja, tasoittamaan ihonsävyä ja kamppailemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. C-vitamiinijauhe sekoitetaan toiseen ihonhoitotuotteeseen ja se tuo iholle kerralla runsaan vitamiinipitoisuuden. C-vitamiinin käyttö voi aiheuttaa iholla aluksi kihelmöivän tunteen, joten käyttö kannattaa aloittaa varovasti.

  • C-vitamiinijauhe kasvoille

  • Sisältää 100% L-askorbiinihappoa

  • Vegaaninen koostumus

  • Anti-age-vaikutus

  • Kirkastaa, tasoittaa ihon sävyä ja auttaa häivyttämään juonteita

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä C-vitamiinijauhetta toiseen hoitotuotteeseen ja levitä sekoitus kasvoille aamulla tai illalla. Kihelmöivä tunne iholla on normaalia.

Huom. Tuote sisältää suuren pitoisuuden C-vitamiinia, jolloin sen käyttö on aloitettava varoen. C-vitamiinijauhe on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. C-vitamiinijauhetta ei saa sekoittaa niasiiniamidia sisältäviin tuotteisiin tai The Ordinary EUK 134 -tuotteeseen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 75850
Ainesosat

Ascorbic Acid

Katso lisää vastaavia kuin 100% L-Ascorbic Acid Powder

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut