Lumene
Nordic Sensitive Rich Night Balm

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
24,95 €
24,95 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Täyteläinen, hajusteeton yövoide rauhoittaa herkkää ihoa välittömästi ja vahvistaa vahingoittunutta ihon suojakerrosta. Kliinisesti testattu herkällä iholla. Kehitetty yhteistyössä Astma-, iho- ja allergialiiton kanssa.

LUMENE [Herkkä] Nordic Sensitive Rauhoittava & ravitseva yövoide on keramideilla tehostettu yövoide kaikille herkille ihotyypeille. Hyödyntämällä ihon suojakerrosta tukevaa pohjoista kaurakeramidia ja rauhoittavaa mustikan siemenöljyä, tämä täyteläinen koostumus rauhoittaa välittömästi, kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa ihon suojakerrosta palautumaan yön aikana. Aamulla herätessä iho näyttää hyvinvoivalta ja tuntuu rauhoittuneelta.

Hajusteeton ja vegaaninen yövoide sisältää sivuvirroista kehitettyjä ja pohjoisen luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Kosteusvoiteen purkki on tehty biopohjaisesta muovista ja se on täysin kierrätettävä. Valmistettu Suomessa.

Tuotenumero: 118691

Katso lisää vastaavia kuin Nordic Sensitive Rich Night Balm

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.