Elizabeth Arden
Advanced Ceramide

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
109,90 € Suos. hinta 149,95 €
109,90 € Suos. hinta 149,95 €
Variantti : Capsules 90 Pcs
Katso myös
Elizabeth Arden
50 ml
Tuotetiedot

Uudistuneet Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules -keramidikapselit kolminkertaistavat anti-age-vaikutteisen tehonsa saaden ihon näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja nuorekkaan hyvinvoivalta. Kapselit kohdistavat tehonsa ihon luonnollisen, lipideistä rakentuvan suojamuurin korjautumiskykyyn lisäten ihon pinnan kosteutta ja häivyttäen siltä ikääntymisen merkkejä.

Ulkoisesti käytettävien kapselien sisältämä kevyt, silkkisen pehmeä seerumi auttaa ylläpitämää ihon nuorekasta ulkonäköä ja häivyttämään siltä ikääntymisen merkkejä uuden ja parannellun aktiiviaineiden sekoituksensa avulla. Jokainen kapseli on biohajoava eikä sen sisältämässä seerumissa ole käytetty säilöntäaineita tai hajusteita. Yksittäispakatut kapselit sisältävät juuri sopivan määrän tiivistettyä seerumia yhdelle käyttökerralle.

  • Heleyttää ihoa

  • Häivyttää juonteita ja ryppyjä

  • Auttaa tukemaan ihon kosteustasapainoa

  • Tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen

Tuotenumero: 39391

Katso lisää vastaavia kuin Advanced Ceramide

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.