The Ordinary
Marine Hyaluronics

(9 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
10,95 €
10,95 €
Variantti : 30 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

The Ordinary Marine Hyaluronics -seerumi yhdistää meriperäisiä, kosteutta iholle hyaluronihapon tapaan tehokkaasti sitovia aktiiviaineita. Ainesosat ovat kuitenkin hyaluronihappoa kevyempiä, minkä ansiosta seerumin koostumus tuntuu iholla erityisen kevyeltä.

Kasvoseerumi sisältää mm. ihoystävällisestä, meriperäisestä bakteerista saatavia eksopolysakkarideja, Havaijin punalevää ja meriperäistä, Etelämantereelta saatavaa glykoproteiinia. Näiden lisäksi seerumi sisältää mikrofilteröityä sinibakteeria ja useita hyvinvointia edistäviä aminohappoja. Kaikki meriperäiset kosteuttavat aktiiviaineet on kerätty kestävän kehityksen periaatetta noudattaen.

Jos haluat kosteuttavan kasvoseerumin, jossa on täyteläisempi koostumus, suosittelemme valitsemaan The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumin.

  • Kosteuttava seerumi

  • Kevyeltä tuntuva koostumus

  • Sisältää 23% meriperäisiä aktiiviaineita

  • Kaikille ihotyypeille

  • Erityisesti kosteusköyhälle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle

  • pH 4-5

  • Vegaaninen tuote

  • Cruelty free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä kasvoille muutama pisara kasvoseerumia aamuisin ja iltaisin ennen kosteusvoidetta.

Lue lisää Eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 75852
Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Citric Acid,Polysorbate 20,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Sodium PCA,Sodium Benzoate,Hexylene Glycol,Ethoxydiglycol,1,2-Hexanediol,Serine,Arginine,PCA,Alanine,Threonine,Algae Extract,Glycine,Dimethyl Isosorbide,Salicylic Acid,Sodium Lactate,Aspartic Acid,Proline,Sodium Salicylate,Ahnfeltia Concinna Extract,Propanediol,Pseudoalteromonas Ferment Extract,Valine,Isoleucine,Histidine,Phenylalanine,Pseudoalteromonas Exopolysaccharides

Katso lisää vastaavia kuin Marine Hyaluronics

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut