The Ordinary
The Ordinary Brightening Bundle

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Value pack
Paketin tuotteet
Tuotetiedot

Tunneeko ihosi väsyneeltä ja samealta? Olemme koonneet The Ordinarylta täydellisen rutiinin, joka kosteuttaa, lisää hehkua, tasoittaa ja antaa ihollesi uutta elämää. Sarja sisältää mm. Hyaluronihappoa, joka auttaa ihoa kapseloimaan kosteutta, skvaleenia, joka pehmentää ja C-vitamiinia, joka edistää heleyttä ja kirkkautta ja toimii; pigmentaatiot. 

Tämä sarja sopii kaikille ihotyypeille ja on täydellinen rutiini sekä aloittelijalle että kokeneelle ihonhoidon asiantuntijalle. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

Tavallinen kirkastava paketti sisältää: 

  • Squalene Cleanser 50 ml
  • Hyaluronihappo 2% + B5 30 ml< /li>
  • Askorbyyliglukosidiliuos 12 % 30 ml
  • Luonnolliset kosteustekijät + HA 30 ml

Käyttö: 

Aloita rutiinisi puhdistamalla kasvosi hellävaraisesti Squalene Cleanserillä. Hiero tuotetta käsien välissä muutaman sekunnin ajan ennen kuin levität sen iholle. kasvot. Johdonmukaisuus jatkuu öaring; balsamimaisesta kirkkaaksi öljyksi. Huuhtele pois ja taputtele kasvosi varovasti kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä.

Seuraa muutama tippa Hyaluronihappoa 2% + B5, joita levität koko kasvoille. Seerumin hyaluronihappo auttaa ihoa kapseloimaan kosteutta syvyyttä, kun taas B5 kosteuttaa ihon ulkokerrosta. 

Tilaa sitten muutama tippa Ascorbyl Glucoside Solution 12 % koko kasvoille tai alueelle, jossa sinulla on pigmenttiä ja epätasainen ihon sävy. C-vitamiini toimii tasoittaa ihon sävyä ja vähentää pigmentaatiota samalla kun suojaat ihoa saasteilta ja UV-säteilyltä.

Viimeistele rutiini luonnollisilla kosteustekijöillä + HA:lla, joka pitää ihon suojattuna ja kosteutettuna sekä lisää volyymia ja kiiltoa. Kasvovoide toimii sekä päivä- että yövoiteena. Älä unohda aina suojata ihoa SPF:llä päivän aikana, erityisesti yhdessä aktiivisten ainesosien kanssa.

Toista aamulla ja illalla.

Tuotenumero: C80518-54870-95816-54871

Katso lisää vastaavia kuin The Ordinary Brightening Bundle

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.