The Ordinary
Skin Care Duo

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Arvo 32,45 € 32,45 €
Value pack
Arvo 32,45 € 32,45 €
Variantti : Make it Easy and Effective
Paketin tuotteet
Tuotetiedot

The Ordinary on tunnettu tehokkaita aktiiviaineita sisältävistä tuotteistaan. Tämä edistyksellisestä ihonhoidosta vaivatonta tekevä tuotesetti sisältää kasvojen iholle kattavaa hoitoa tuovan The Buffet -kasvoseerumin sekä silmänympäryksiä hoitavan The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG -seerumin. Tuotesetti sopii erityisesti ikääntyvälle iholle.

The Ordinary "Buffet" -seerumi tuo ikääntyvälle iholle monipuolisen kattauksen hoitavia tehoaineita edulliseen hintaan. Kasvoseerumin kehittelyssä on yhdistetty laaja määrä kattavia tutkimuksia ihon ikääntymisestä ja niiden pohjalta on kehitetty ikääntyvää ihoa monivaikutteisesti hoitava tuotekoostumus. Multipeptidiseerumi auttaa stimuloimaan ihon kollageenisynteesiä ja tekemään ihosta täyteläisemmän ja sileämmän näköisen kosteuttavan vaikutuksensa avulla. Ravitsevan seerumin säännöllinen käyttö auttaa tekemään ihosta nuorekkaamman ja heleämmän näköisen. Kevyeltä tuntuvan kasvoseerumin nimi on saanut inspiraationsa yhdistelmästä sen sisältämiä aktiiviaineita, joita kalliimmat tuotemerkit tarjoavat usein vain yksittäin eri tuotekoostumuksissa monipuolisen kattauksen sijaan.

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG -seerumi auttaa häivyttämään silmänympärysten turvotusta ja tummuutta. Silmänympärysseerumin kevyt koostumus sisältää runsaan pitoisuuden kofeiinia sekä vihreän teen lehdistä saatavaa, laadukasta Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) -aktiiviainetta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että molempien ainesosien käyttö iholla voi vähentää silmänympärysten rakenteellisista syistä johtumatonta turvotusta ja tummuutta.

Setti sisältää:

1 x The Ordinary Buffet
1 x The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Käyttö

Levitä iholle aamuin illoin The Ordinary "Buffet" -kasvoseerumia ja silmänalusille The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumia. Käytä kasvoseerumin päällä ihollesi sopivaa kosteusvoidetta. Jos silmänympärysihosi kuivuu helposti, levitä silmänympärysseerumin päälle silmänympärysvoidetta.

Tuotenumero: C54879-54882

Katso lisää vastaavia kuin Skin Care Duo

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.