Näin valitset oikean ripsivärin Lancômelta

19.11.2021

Oikean ripsivärin valinta voi tuntua turhauttavan vaikealta. Tässä artikkelissa käymme läpi kaiken mitä sinun tulee ottaa huomioon sen täydellisen pikkumustan löytämiseksi.

Lancôme-blogi.jpeg

Lisää pituutta, tuuheuttaa, taivuttaa, erottelee, syventää ja korostaa katsetta antamalla väriä... Ripsivärillä voi olla monia erilaisia ​​ominaisuuksia, ja voi olla vaikeaa erottaa, minkälaisia vaikutuksia mikäkin ripsiväri todella antaa. Lancôme tarjoaa laajan valikoiman ripsivärejä, myös suositusta Hypnôse-sarjastaan. Tässä käymme läpi eri versiot; miten ne eroavat toisistaan ​​ja mikä tekee kustakin ripsiväristä  erityisen hyvän. Tavoitteenamme on selvittää, mikä ripsiväri sopii juuri sinulle.

Sinulle, joka haluat korostaa silmiäsi parhaalla mahdollisella tavalla

Lancôme kehitti ensimmäisen Hypnôse-ripsivärinsä vuonna 2004. Siitä tuli nopeasti valtava suosikki maailmanlaajuisesti, ja sitä on myyty sen jälkeen useita miljoonia kappaleita. Ripsivärissä on höyhenen kevyt koostumus, joka antaa äärimmäisen volyymin ripsiin ilman paakkuuntumista, ja siinä on kumiharja, joka ulottuu jokaiseen reunaan tasaisen levityksen takaamiseksi. Tämä ripsiväri on turvallinen kortti sinulle, joka haluat erityisen pitkät, täyteläiset ripset ja intensiivisen lookin. Sopii sekä pitkille että lyhyille ripsille.

Sinulle, joka haluat pitkät ja erotellut ripset sekä luonnollisen lopputuloksen

Jos haluat luonnollisen lopputuloksen, suosittelemme Définicils Length Mascaraa. Tämä ripsiväri keskittyy taivuttamaan ja erottamaan ripsiäsi ja antaa ripauksen volyymia. Täydellinen "arkiripsari", kun haluat piristää ilmettäsi, mutta et käyttää paljoa meikkiä. Ripsiväri on myös silmälääkärien testaama, mikä tarkoittaa, että se sopii sinulle, jolla on herkät silmät, olet allerginen tai käytät piilolinssejä.

Sinulle, joka haluat näyttävän pitkät ja paksut ripset

Sinulle, jotka haaveilet todella pitkistä, paksuista ja nukkemaisista ripsistä, esittelemme Doll Eyes Mascaran. Ripsivärissä on ainutlaatuinen kartiomainen harja, joka lisää volyymia ja luo täydellisesti kaarevat ripset. Tämä ripsiväri antaa lähes saman vaikutuksen kuin tekoripset – luonnollisemmalla lopputuloksella!

Sinulle, joka haluat maksimaalisen volyymin tyvestä latvaan

Grandiôse Extrême Mascara antaa ripsillesi maksimaalisen volyymin tyvestä latvaan. Siinä on ainutlaatuinen muotoilu, joka tarttuu jokaisen ripsen juureen ja antaa täydellisen määrän sekä väriä että volyymia. Ripsiväri on intensiivisen musta ja pysyy paikallaan 24 tuntia. Täydellinen ripsiväri tyylikkääseen iltameikkiin!

Sinulle, joka haluat kohottaa ripsiäsi ja vangita jokaisen ripsen

Huomaatko usein, että ripsivärisi paakkuuntuu? Siinä tapauksessa sinun kannattaa kokeilla Lash Idôlea, joka keskittyy erottamaan ja vangitsemaan jokaisen yksittäisen ripsen. Ripsesi saavat uskomattoman kohotuksen kauniilla taivutuksella. Ripsivärissä on kevyt koostumus, joka ei paina ripsiä ja on täydellinen sinulle, joka haluat sekä tehokkaan, mutta luonnollisen lopputuloksen.