Hoitovesi - tarpeellinen boosti ihonhoitoon

1.2.2017

HOITOVESIKÖ TURHA ERIKOISTUOTE? EI SUINKAAN! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Kasvojen ihonhoidon peruskulmakiviä ovat puhdistus, kosteutus ja suojaus. Tämä tarkoittaa tarpeeksi tehokasta puhdistusainetta, ihotyypille sopivaa kosteusvoidetta ja ympäri vuoden riittävän korkeaa aurinkosuojaa. Puhdistuksen voi viimeistellä kasvovedellä ja kosteustehoja lisätä seerumilla, mutta ihonhoitorutiinia voi täydentää myös hoitovedellä.

Hoitovesi asettuu koostumukseltaan kasvoveden ja seerumin väliin ja sen tehtävä on nimenomaan tehostaa muiden tuotteiden imeytymistä ja vaikutuksia. Hoitotuotteiden tehoja lisäävä vaikutus toteutuu parhaiten, kun hoitovesi tai -neste levitetään puhtaalle iholle ennen muita tuotteita. Hoitovesi todennäköisesti hulahtaa ihoon hetkessä, mutta ei kannata antaa tämän hämätä - nopeasti imeytyvä koostumus "avaa reitin" tehoaineille ja helpottaa muiden tuotteiden imeytymistä.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja siksi hoitovesi voi löytyä markkinoilta termien tehotiiviste, aktivaattori, booster, essence tai hoitava kasvovesi takaa. Tässä artikkelissa esitellään valikoiman parhaat hoitonesteet erilaisille ihotyypeille ja eri elämänvaiheisiin!

Nuoren ihon tasapainottaja


Shiseido on ensimmäinen brändi, joka on tuonut hoitovesien ja -nesteiden käytön Aasiasta eurooppalaiseen ihonhoitorutiiniin. Siksi onkin sopivaa, että merkiltä löytyy lukuisia hoitovesiä eri ihotyypeille - omansa saa niin ikääntynyt, epäpuhdas kuin normaali ihokin. Ibuki-linjan Softening Concentrate Lotion sopii erityisen hyvin nuorelle ja herkälle iholle, joka kaipaa lisäkosteutta ja rauhoittavuutta. Ibuki-hoitovesi viimeistelee puhdistuksen ja auttaa samalla seuraavaa hoitotuotetta imeytymään paremmin. Riittoisa koko!

Herkälle iholle


Usein hoitovesi tuo mahdollisuuden kosteuttaa herkkää ihoa ilman, että herkästi reagoiva iho pillastuu. First Aid Beauty Ultra Repair Liquid Recovery Hydrate Soothe & Comfort -hoitoneste auttaa vähentämään ihon punoitusta ja sopii erinomaisesti nimenomaan herkälle iholle. Punalevää, kaurauutetta ja hunajan proteiineja sisältävä vesipohjainen tiivistekoostumus tuo iholle säännöllisellä käytöllä syväkosteutusta sekä häivyttää siltä kuivia läikkiä. Helppo annostella!

Stressaantuneelle ja harmaalle iholle


Tehotiivisteisiin lisätään usein vitamiineja tuomaan iholle hehkua ja pehmeyttä. Vesimäinen koostumus levittyy iholle tasaisesti ja vitamiinilisä on erinomainen erityisesti päätetyötä tekevälle ja koneelliselle ilmastoinnille altistuvalle iholle. Kotimainen Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste elvyttää sameaa ihoa ainulaatuisen puhtaan pohjoisen lähdeveden ja kosteutta sitovan hyaluronihappo saa ihon näyttämään sileämmältä ja kauniin hehkuvalta. Pirteä tuoksu!

Ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin


Kun ensimmäiset merkit ajan kulumisesta alkavat näkyä kasvoilla jossakin 30 ja 40 ikävuoden tienoilla, ei ole syytä heti siirtyä juonteita täyttäviin ryppyvoiteisiin tai supersiloittaviin ja tiukentaviin naamioihin. Hoitoneste onkin erinomainen keino hoitaa ihoa tässä ja nyt sekä samalla torjua lisävaurioita. bareMinerals Skinsorials SkinLongevity Vital Power Infusion -supertiiviste lupaa paitsi häivyttää jo syntyneitä juonteita, myös ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Ravitseva koostumus sopii myös kuivalle iholle!

Edistyksellistä hoitoa ikääntyvälle iholle


Myös jo ikääntynyt iho hyötyy hoitovesien heleyttävästä vaikutuksesta ja niiden tuomasta lisäkosteudesta. Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate on huipputuote, joka tukee täysipainoista anti-age-ihonhoitorutiinia ihanteellisesti häivyttäen näkyvistä juonteita ja ryppyjä. Ihosta tulee tasaisemman tuntuinen ja tiiviste auttaa aktivoimaan ihon omaa nuorekkuutta. Ylellinen tuntuma!