Nuorekkaampi iho kasvovedellä?

1.12.2017

Tämä suosittu kasvovesi sisältää ihoa hellästi kuorivaa glykolihappoa, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa tehokkaasti. <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

90-luvulla suosituiksi nousseet AHA-hapot ovat tehneet viimeaikoina selkeän paluun. Yksi suosituimmista AHA-hapoista on glykolihappo, joka sopii erityisesti kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon, mutta josta hyötyy myös epäpuhtauksiin taipuvainen sekaiho.

Glykolihappo tunnetaan tehoaineena, jolla on kyky saada ihon pinta näyttämään heleämmältä ja tasaisemmalta. Vesiliukoinen glykolihappo vaikuttaa ihon pinnalla auttaen irrottamaan kuollutta ihosolukkoa, joka saattaa saada ihon näyttämään samealta. Glykolihappo sopii loistavasti niin sekaiholle kuin kuivallekin iholle, jotka molemmat hyötyvät sen aikaansaamasta kirkastavasta vaikutuksesta. Myös ikääntyvä iho hyötyy hellästi kuorivasta glykolihaposta, sillä se auttaa tekemään ihosta nuorekkaamman näköisen.

Yksi suosituimpia glykolihappoa sisältäviä tuotteita on päivittäiseen käyttöön sopiva Mario Badescu Glycolic Acid Toner, joka sisältää 2% glykolihappoa. Kuten muutkin Mario Badescu -tuotteet, on tämäkin taikaneste pakattu pelkistettyyn pulloon, joka ei ehkä koreile ulkonäöllään, mutta loistaa sen sijaan sisällöllään.

Ihoa hellästi kuoriva kasvovesi sisältää paitsi glykolihappoa, myös ihoa kirkastavaa greippiuutetta sekä rauhoittavasta ja kosteuttavasta vaikutuksestaan tunnettua aloe veraa. Päivittäiseen käyttöön sopivasta kasvovedestä on tullut suursuosikki, sillä se sopii ihonhoitoon monipuolisesti. Tuotteen on kerrottu tuoneen avun paitsi ihon sameuteen ja hentoihin pintajuonteisiin, myös epäpuhtauksiin ja pigmenttimuutoksiin.

Kasvovesi ei sisällä alkoholia ja AHA-hapolla on lisäksi kosteuttavia vaikutuksia, minkä ansiosta se sopii käytettäväksi myös kuivalla iholla. Kasvovettä voisikin kutsua varsinaiseksi koko perheen tuotteeksi, sillä se auttaa paitsi pitämään nuoren, epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon kirkkaana ja heleänä, myös ylläpitämään ihon nuorekasta hehkua, häivyttämään kasvoilta juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä jopa ehkäisemään sisäänkasvaneita partakarvoja ihoa hellästi kuorivan vaikutuksensa ansiosta. Happoja pidetään yhtenä hellävaraisimmista tavoista kuoria ihoa, sillä ne eivät ärsytä ja raavi ihoa kuten erilaisten kuorintarakeiden mekaaninen hankaus saattaa tehdä.

Kasvoveden 2% glykolihappopitoisuus on melko mieto, minkä ansiosta se ei ärsytä ihoa helposti. Glykolihapon kuorivaa vaikutusta tehostaa vanulapun hellä sively. Kasvovedestä on tullu elevenin kauneustiimin suosikki, joka on kerännyt ympärilleen vahvan kannattajajoukon niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Runsaasti ylistystä ovat saaneet myös epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa hoitava Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser -ihonpuhdistustuote ja Mario Badescu Glycolic Gel -hoitogeeli.

Hinta 24,70 euroa / 236 ml

Löydät Mario Badescu Glycolic Acid Toner -kasvoveden myynnistä täältä.

eleven Christmas Calender -joulukalenterin 2. luukku sisälsi tämän suosikkituotteen matkakoon.

Käytätkö AHA-happoja sisältäviä ihonhoitotuotteita? Kommentoi alle!

LUE MYÖS NÄMÄ

K-Beauty School: Taianomaiset kangasnaamiot

K-Beauty School: Yönaamiot

Megatrendi: Innovatiiviset misellituotteet