Tehosta ihonhoitoa ampulleilla

11.5.2017

TEHOSTA IHONHOITOASI IHOTYYPILLESI JA IHOSI TARPEISIIN SOPIVILLA AMPULLEILLA! <br><br/> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi


Jos iho näyttää samealta talven jäljiltä, ovat ampullit kätevä tapa tuoda sille intensiivistä, ihon omia tarpeita kohdistetusti palvelevaa hoitoa. Saksalainen, erityisesti kauneushoitoloista tunnettu tuotemerkki Babor valmistaa useita erilaisia ampulleja, jotka sopivat paitsi ammattilaisten käyttöön kauneushoitoloissa myös kuluttajien kotikäyttöön. Ampulleja voi käyttää kuuriluontoisesti tai aina silloin, kun ihonhoito tarvitsee erityistä tehostusta.

Henkilön BABOR (@baborofficial) jakama julkaisu

Baborin ihoa hoitavat ampullit ovat tuotesarjan sydän, joista merkki on useimmille tuttu. Ampullit ovat yksittäispakattuja tehotuotteita, jotka hyödyntävät pienimolekyylisiä aktiiviaineita. Ne ovat siis kuin tiivistettyjä seerumeita, jotka lataavat iholle entistä enemmän sen kaipaamia tehoaineita. Steriilit lasiampullit säilyttävät arvokkaat aktiiviaineet suojattuina käyttöhetkeen asti ja niiden tiivistetty koostumus pääsee vaikuttamaan iholla vielä perinteistä seerumia syvemmällä ja tehokkaammin.

Jokainen Baborin kertakäyttöinen ampulli sisältää tehokkaita aktiiviaineita, jotka vakuttavat iholla välittömästi. Ampulleita on saatavilla erilaisille ihotyypeille ja erilaisiin ihon tarpeisiin räätälöidyillä koostumuksilla, joiden joukosta jokainen voi valita iholleen sopivan vaihtoehdon. Tehokasta kosteutusta, vitamiineja tai anti-age-vaikutteisia aktiiviaineita sisältävät ampullit toimivat vuorovaikutuksessa muiden Babor-ihonhoitotuotteiden kanssa mahdollistaen oman ihon tarpeisiin optimaalisesti sopivan ihonhoidon. Jokaisen ampullin taustalla on kahden vuoden tutkimus ja sata erilaista testiä, jotka takaavat tuotteet turvallisuuden ja tehokkuuden.

Henkilön BABOR (@baborofficial) jakama julkaisu

Valitse omiin tarpeisiisi sopivat ampullit:

 • Hydra Plus Active Fluid -ampullit on kehitetty hoitamaan kosteusköyhää ihoa. Hyaluronihappoa sisältävät kosteuttavat ampullit sitovat iholle sen kaipaamaan kosteutta auttaen häivyttämään kuivuuden aikaansaamia juonteita.

 • Multi Active Vitamin Fluid -ampullien sisältämä vitamiiniyhdistelmä auttaa vahvistamaa ihosolujen toimintoja ja ihon puolustuskykyä. Iholle elinvoimaisuutta antavat ampullit sopivat erityisesti kuivalle iholle suojaamaan sitä päivittäisiltä rasitteilta ja tuomaan sille sen kaipaamia lipidejä.

 • 3D Lifting Fluid -ampullien ikääntyvälle iholle kehitetty koostumus auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta, silottamaan ihoa sekä korostamaan ikääntymisen myötä terävyytensä menettäneitä kasvonpiirteitä. 3D-vaikutteiset ampullit auttavat lisäksi häivyttämään kaksoisleukaa.

 • Lift Express Fluid -ampullit auttavat liftaamaan ja napakoittamaan kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa välittömästi. Samalla ampullit häivyttävät iholta juonteita ja ryppyjä. Ampullit ovat täydellinen tuote käytettäväksi ihon pikakaunistukseen.

 • Triple Booster Fluid -ampullit tarjoavat intensiivistä ihonhoitoa uudistumista kaipaavalle ja väsyneelle iholle. Ampullit auttavat stimuloimaan ihosolujen uudistumista, heleyttämään ihoa sekä antamaan sille elinvoimaisuutta.

 • Active Night Fluid -yöampullit auttavat aktivoimaan ihon aineenvaihduntaa ihosolujen yöllisen uudistumisen tehostamiseksi. Erityisesti väsyneelle ja samealle iholle sopivat ampullit antavat iholle elinvoimaisuutta sekä auttavat tekemään siitä kiinteämmän ja napakamman tuntuisen.

 • Algae Active Fluid -ampullit kosteuttavat ja puhdistavat stressaantunutta seka- ja rasvoittuvaa ihoa, jolla ilmenee kosteuden puutetta. Ampullit auttavat palauttamaan iholle sen elinvoimaisuuden ja kosteustasapainon samalla kun ne aktivoivat ihoa ja elimivoivat siltä kuona-aineita.

 • Collagen Booster Fluid -ampullien anti-age-vaikutteiset aktiiviaineet auttavat stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa ja ylläpitämään ihon joustavuutta. Ikääntyvälle iholle kehitetyt ampullit auttavat tekemään ihosta täyteläisemmän näköisen ja kosteuttamaan sitä tehokkaasti.

 • Intense Balancing Fluid -ampullit auttavat tasapainottamaan sekaihoa. Ampullien sisältämät aktiiviaineet auttavat vähentämään liiallisen talin tuotantoa ja luomaan rasvoittuville ihoalueille mattaisen tunteen samalla kun ne kosteuttavat kuivempia alueita.

 • Revitalizing Oxygen Fluid -ampullin väsyneelle ja samealle iholle kehitetty koostumus antaa iholle elinvoimaisuutta ja heleyttä. Kosteuttava ja ravitseva ampulli auttaa parantamaan ihosolujen energiatasapainoa sekä heleyttämään ihoa ja häivyttämään sen juonteita valoa heijastavien pigmenttien avulla.

 • Stop Stress Fluid -ampullit on kehitetty tuomaan intensiivistä hoitoa herkälle iholle, joka punoittaa ja ärtyy helposti. Ampullit auttavat vähentämään ihon reaktioherkkyyttä sitä rasittavissa tilanteissa sekä lievittämään ihon punoitusta ja ärsytystä.

 • Neuro Sensitive Microsilver Concentrate on tehokkaasti vaikuttava SOS-ampulli, joka tuo välitöntä helpotusta ihon punoitukseen ja ärsytykseen. Ampulli auttaa lisäksi vähentämään iholta bakteereja, jotka voivat saada aikaan ihoärsytystä.

Henkilön BABOR (@baborofficial) jakama julkaisu

Näin käytät ampulleita:

Avaa lasinen ampulli pakkauksen sisältämää avaajaa käyttäen tai kiedo se kasvopaperiin ja taita sen kaula auki merkitystä kohdasta. Kaada ampullin sisältö kämmenille ja sivele se kasvojen, kaulan sekä dekolteen iholle. Levitä ampullin päälle ihollesi sopiva Babor-hoitovoide. Voit käyttää ampulleja päivittäin viikon kuurina, joka toinen päivä tai aina tarvittaessa.

Vinkki!

Ampulleita on myynnissä paitsi seitsemän samanlaisen ampullin pakkauksissa myös erilaisia ampulleja yhdistelevinä pakkauksina, joiden avulla on helppoa tutustua erilaisiin vaihtoehtoisin ja löytää omalle iholle parhaiten sopivat ampullit. Löydät kaikki Babo-ampullipakkaukset täältä.

eleven Christmas Calendar -joulukalenteri sisälsi Doctor Babor Lifting Cellular Collagen Boost Infusion -tehoampullin.

Oletko kokeillut Babor-ampulleita? Jaa meille kokemuksiasi kommenteissa!