Hiustrendit vuonna 2018

7.1.2018

Nämä hiustyylit ja -värit tulevat näkymään sinunkin hiuksissasi vuonna 2018! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Hiusten suhteen vuosi 2018 tulee olemaan ainutlaatuisen luonnollinen, mutta ei suinkaan tylsä. Helppous, tekstuuri ja näyttävät hiusasusteet tekevät tuloaan kaikkien pituuksien ja hiustyyppien sekaan. Vihdoinkin maantienruskea ja kultainen vaalea ovat trendivärejä, eikä sotkuista nutturaa tarvitse hävetä!

Monipuolinen kultablondi

Viileä vaalea on out ja kellertävä, luonnollinen blondi to-del-la in. Vaalea hiusväri rakennetaan tänä vuonna raidoin, tyvisävytyksin ja dippauksin, jotta väristä tulee syvä ja monivivahteinen. Leikkauksissa rakenne saa näkyä ja graafisuus jätetään kauas taakse. Rohkeimmat säväyttävät ohuella, 80-luvun tyylisellä otsatukalla.

Kokeile: jätä hopeashampoo pois hiustenhoitorutiinista ja tartu sen sijaan hiekkaisen sävyn tuovaan Maria Nila Colour Refresh, 8.32 Sand -värinaamioon.

Henkilön Redken (@redken) jakama julkaisu

Hienovaraiset värit

Pastellivärit eivät suinkaan täysin katoa kampaamoista, vaan niiden käytössä suositaan hienovaraisuutta ja huomaamattomuutta. Persikkaiset raidat, hempeän violetti taitto tai kuparinen sävyte tuovat tukkaan kuin tukkaan trendikkään vivahteen olematta työläitä ylläpitää tai liian näkyviä arkeen.

Kokeile: ylläpidä kampaamossa hankittua trenditukkaa väriä suojaavalla Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction Mask -naamiolla.

Henkilön L'Oréal Paris Hair Official (@lorealhair) jakama julkaisu

Trending now: shadow roots

Kokeilunhaluisille värjääjille trendivuosi 2018 vaikuttaa tylsältä, mutta tyvivarjostus korjaa tilanteen. Nyt tyvi sävytetään tai värjätään pastelliseksi sen sijaan, että koko kuontalo saisi hempeän värin. Tämä tyyli on aiempaa helpompi ylläpitää myös kotioloissa ja jo pieni sävytaitto on upea statement.

Kokeile: jos et innosta kiljuen sännännyt kampaajan penkkiin, kokeile shadow roots -trendiä poispestävällä Colorista Spray #PinkHair -suihkeella.

Mitä sotkuisempi, sitä trendikkäämpi

Vihdoin saapui aika, jolloin nopeasti hutaistu arkinuttura sopii myös iltamenoihin! Huolittelematon tyyli saa näkyvä myös kampauksissa ja mitä enemmän letti päivän mittaan löystyy, sen parempi. Olemmekohan koskaan hiusmuodin historiassa päässeet kampausten suhteen näin helpolla?

Kokeile: sirottele minkä tahansa kampauksen lomaan Bumble and bumble Pret-a-Powder -hiuspuuteria ja pöyhi kunnolla.

Naturelli kihara - aina ihana

Jos sinulla on luonnonkihara tai afrohius, onnittelut! Kihara saa nyt näkyä ja olla juuri niin pöyheä, kuin se luonnollisesti on. Kiharat hiukset jätetään vuonna 2018 harjaamatta, jotta ilmava muhkeus ja viimeistelemätön tyyli säilyy. Sormilla tai kammalla harominen nopeasti riittää - tämä vuosi on kiharahiuksisten aikaa.

Kokeile: kiharille hiuksille suunnattu Matrix Biolage Cleansing Conditioner Curly Hair on puhdistava hoitoaine, joka valmistelee kiharat loistoonsa jo pesun aikana.

Ysärille ja takaisin donitsin johdolla

Jos suuremmat hiusmuutokset eivät innosta, tyylistä saa kertaheitolla trendikkään yksinkertaisella asusteella. Donitsi ja mummon silkkihuivi ovat taas muodissa, ja katumuodissa nähdään vuoden mittaan yhä enemmän klassisia hiuspantoja ja -solkia. Niin ysäriä, mutta samalla niin helppoa ja ihanaa!

Mikä trendeistä tuntuu omalta, vai tuntuuko mikään? Kommentoi!

LUE MYÖS NÄMÄ

Ihonhoidon trendit vuonna 2018

Pesetkö hiuksesi oikein?

Colorista - hiusväri, joka sopii persoonaasi