Ihonhoitorutiini Dr. Hauschka -tuotteilla

15.1.2018

Dr. Hauschka on tunnettu rytmisestä suhtautumisesta ihonhoitoon. Joko olet kärryillä brändin ainutlaatuisesta ihonhoitorutiinista? </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Dr. Hauschka on monen tuntema, klassinen luonnonkosmetiikkamerkki. Brändi on ollut olemassa jo 60-luvulta asti ja siitä asti on tunnettu myös Hauschkan ainutlaatuinen, rytminen ihonhoitomenetelmä. Tämä aikansa ihonhoidosta poikennut menetelmä pohjautuu ihon optimaaliseen uudistumiskiertoon. Iholle siis annetaan sitä, mitä se kulloinkin tarvitsee.

Tässä artikkelissa paljastamme Dr. Hauschka -ihonhoitorutiinin salat ja suosikkituotteemme eri ihotyypeille. Vallankumouksellinen menetelmä perustuu siihen, että päivisin iholle levitetään ravitsevia, öljyisiä tuotteita ja öisin ihon annetaan uudistua ilman rasvoja.

Puhdistava, vahvistava ja suojaava päivärutiini

Dr. Hauschkan päiväajan ihonhoitorutiini alkaa aina huolellisella puhdistuksella. Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään ihoa vahvistava seerumi, kasvovesi ja/tai kasvoöljy riippuen ihotyypistä. Lopuksi kokonaisuus viimeistellään ihoa suojaavalla päivävoiteella ihotyypin mukaisesti.

Dr. Hauschka Cleansing Cream - Kaikille ihotyypeille sopiva, puhdistava voide. Täyteläinen koostumus sekoitetaan veden kanssa voiteeksi ja taputellaan iholle. Tärkeää on, ettei ihoa hangata puhdistuksen aikana. Ihosta tulee pehmeä ja puhdas.

Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk - Erityisesti herkälle iholle suunnattu puhdistusmaito on hellävarainen ja ihoa ärsyttämätön tuote. Puhdistusmaito rauhoittaa ihoa ja valmistelee sen kasvovedelle.

Dr. Hauschka Facial Toner - Facial Toner on kaikille ihotyypeille sopiva kasvovesi, joka viimeistelee ihon puhdistuksen ja palauttaa ihon pH-tasapainon. Kasvovettä voi suihkia kasvoille myös päivän mittaan raikastavana pikahoitona.

Dr. Hauschka Clarifying Toner - Clarifying Toner on sekaihon, rasvoittuvan ihotyypin ja ongelmaihon hittituote, joka ennaltaehkäisee epäpuhtauksia ja tasapainottaa ihon talintuotantoa.

Päivävoiteen valinta - Päivärutiinin suojaava kerros valitaan ihotyypin mukaisesti. Normaalille iholle sopii keskitäyteläinen Dr. Hauschka Quince Day Cream -voide. Kuiva iho kaipaa enemmän ravitsevuutta, joten klassinen Dr. Hauschka Rose Day Cream on oiva valinta. Herkkä iho rauhoittuu ihanalla Dr. Hauschka Melissa Day Cream -voiteella ja epäpuhtaalle iholle suositellaan pientä määrää kevyttä Dr. Hauschka Rose Day Cream Light -voidetta tai Melissa Day Cream -voidetta.

Elvyttävä, uudistava ja vahvistava yörutiini

Dr. Hauschkan illan ihonhoitorutiiniin kuuluu itsestäänselvästi meikinpoisto ja sen jälkeen ihon puhdistuksen viimeistely. Puhdistuksen jälkeen tapahtuu kummia, nimittäin iho tasapainotetaan kasvovedellä ja tämän jälkeen iholle lisätään ainoastaan yöseerumi - eikä laisinkaan voidetta.

Soothing Cleansing Milk sopii meikinpuhdistukseen ja Cleansing Cream -puhdistusvoide poistaa iholta rasvaliukoisen lian. Näin ihosta tulee huolellisesti puhdistettu, eikä iholle jää epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Kaksoispuhdistuksen jälkeen kasvoille suihkitaan ihotyypin mukaista kasvovettä ja esimerkiksi sekaiholle voi käyttää eri kasvovettä kuin päivärutiinissa.

Dr. Hauschka Night Serum - Night Serum on kaikille ihotyypeille sopiva yöajan seerumi. Seerumi elvyttää ihoa ja tukee sen uudistumista optimaalisesti. Seerumin myötä iholle jää mukavan raikas tunne.

Dr. Hauschka Regenerating Serum - Uudistava yöseerumi on etenkin ikääntyvän ihon suosikkituote. Tehokas seerumi toimii kuivan ja ohuen ihon hyväksi ja auttaa hehkun palauttamisessa kasvoille.

Mitä mieltä olet rytmisestä ihonhoitorutiinista? Oletko kokeillut Dr. Hauschka -tuotteita? Kommentoi alle!

LUE MYÖS NÄMÄ

Tehosta ihonhoitoa ampulleilla

Nuorekkaampi iho kasvovedellä?

Hoitovesi - tarpeellinen boosti ihonhoitoon