Näin käytät uusia The Ordinary -tuotteita

17.12.2018

Korkean pitoisuuden tehokkaita aktiiviaineita tuotteisiinsa pakkaava The Ordinary on laajentanut valikoimaansa uusilla tuotteilla. Valitse näiden vinkkien avulla tarpeisiisi sopivat tuotteet!

Kanadalainen The Ordinary on jo muutaman vuoden ajan valloittanut maailmaa aktiivisia, todistetusti tehokkaita aktiiviaineita täyteen pakatuilla tuotteillaan. Merkin kattavasta valikoimasta löytyy ratkaisu lähes jokaisen ihon tarpeisiin ja ongelmiin. Yrityksen jatkuvan tuotekehittelyn tuloksena syntyykin toinen toistaan tehokkaammin vaikuttavia tuotteita, joiden laajan kirjon edessä voi helposti mennä sormi suuhun. Tutustu uusimpiin The Ordinary -tuotteisiin ja löydä tarpeisiisi sopiva tuote helposti.

The Ordinary Marine Hyaluronics

Mikä: Tehokosteuttava kasvoseerumi

The Ordinaryn suosituimpia tuotteita on syväkosteuttava The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -kasvoseerumi, joka sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta sen täyteläinen koostumus ei välttämättä ole vastannut jokaisen käyttömieltymyksiä. Uusi The Ordinary Marine Hyaluronics -seerumi tuo vastaavan tehokosteuttavan vaikutuksen iholle meriperäisiä aktiiviaineita hyödyntäen, mutta sen koostumus on tehty erittäin ohueksi ja kevyen tuntuiseksi.

Kasvoseerumi sisältää mm. ihoystävällisestä, meriperäisestä bakteerista saatavia eksopolysakkarideja, Havaijin punalevää ja meriperäistä, Etelämantereelta saatavaa glykoproteiinia. Näiden lisäksi seerumi sisältää mikrofilteröityä sinibakteeria ja useita hyvinvointia edistäviä aminohappoja. Kaikki seerumin meriperäiset kosteuttavat aktiiviaineet on kerätty kestävän kehityksen periaatetta noudattaen.

Kenelle: Kosteusköyhälle iholle, erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle

Lue lisää tuotteesta.

The Ordinary Buffet + Copper Peptides 1%

Mikä: Ikääntymisen merkkejä hoitava seerumi

The Ordinaryn suosituimpia tuotteita on The Ordinary Buffet -seerumi, joka on suunniteltu tuomaan monivaikutteista hoitoa niille, jotka haluavat pärjätä yhdellä tehotuotteella.

Suositun seerumin uusi, entistä tehokkaampi versio yhdistää kattavan tarjonnan moninaisiin ikääntymisen merkkeihin tutkitusti tehokkaasti vaikuttavia aktiiviaineita trendikkääseen kuparipeptidiin. Veriplasmasta luonnollisesti löytyvä peptidi tukee useita ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeitä toimintoja kuten immuunisuojaa, kollageenisynteesiä, fibroblastien tuotantoa ja tulehduksia ehkäiseviä reaktioita. Kuparipeptidi antaa tuotteelle kiehtovan, sinisen sävyn.

Tuote on muita The Ordinary -tuotteita hintavampi sen arvokkaan aktiiviaineen vuoksi, mutta silti huomattavasti edullisempi kuin useimmat kuparia sisältävät ihonhoitotuotteet.

Kenelle: Tehokasta anti-age-tuotetta hakevalle, joka haluaa monivaikutteisen tuotteen

The Ordinary Argireline Solution 10%

Mikä: Ilmejuonteita hoitava tehotiiviste

Tavalliset juonteita hoitavat tuotteet keskittyvät tuomaan avun staattisille juonteille, jotka ovat nimenomaan ikääntymisen aikaansaamia. Uusi tehotiiviste kohdistaa kuitenkin tehonsa ilmehtimisen aikaansaamiin uurteisiin ja auttaa häivyttämään niitä erityistä Acetyl Hexapeptide-8 -aktiiviainetta hyödyntävää ARGIRELINE™-tehoainetta sisältävän koostumuksensa avulla.

Tätä tehoseerumia on kutsuttu jopa pullotetuksi botoxiksi sen ilmejuonteita rentouttavan vaikutuksen vuoksi.

Kenelle: Erityisesti otsan ja silmänympärysten ilmejuonteiden hoitoon

Lue lisää tuotteesta.

The Ordinary Mandelic Acid

Mikä: Kuoriva hoitoneste, joka sopii herkällekin iholle

The Ordinary on tullut erityisen tunnetuiksi erilaisista kuorivista nesteistä, joiden AHA-hapot auttavat silottamaan ja pehmentämään ihon pintaa, ehkäisemään epäpuhtauksia sekä heleyttämään ja kirkastamaan ihoa. Yleisesti käytetty ja tehokkaasti vaikuttava glykolihappo voi kuitenkin olla liian voimakas herkälle iholle.

The Ordinary Mandelic Acid -kuorintaneste hyödyntää mantelihappoa, joka on iholle erityisen hellävarainen glykolihappoa huomattavasti suuremman ja iholle siksi hitaammin imeytyvän kokonsa vuoksi. Kuorintaneste sopiikin siksi myös herkälle iholle. Tuote sisältää mantelihappoa korkean 10% pitoisuuden.

Kenelle: Herkälle ja samealle iholle

Lue lisää tuotteesta.

The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Mikä: Antioksidanttinen kasvoseerumi

Paras keino ehkäistä ihon ikääntymistä on suojata iho auringolta aurinkosuojatuotteilla ja vapailta radikaaleilta antioksidanteilla. Vapaat radikaalit ovat happipartikkeleita, joilla on vapaa elektroni ja jotka ovat siksi hyvin herkkiä reagoimaan. Päästessään kontaktiin ihosolujen kanssa ne pyrkivät ryöstämään puuttuvan elektronin ja kun se onnistuu, vaurioituu elektronin menettänyt ihosolu. Jos iho altistuu vapaille radikaaleille liikaa, ilmenee se ihovaurioina kuten ryppyinä ja ihon veltostumisena, eli iho siis näyttää ikääntyvän.

Antioksidantit ovat yleisnimitys ainesosille, joilla on kyky taistella vapaita radikaaleja vastaan. The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% -seerumi yhdistää korkean pitoisuuden kahta tehokkaimpiin antioksidantteihin lukeutuvaa antioksidanttia eli resveratrolia ja ferulihappoa. Ihonhoitotuotteissa käytetään tavallisesti resveratrolia korkeintaan 1% pitoisuutena ja ferulihappoa korkeintaan 0.5% pitoisuutena. Tämä seerumi sisältää kuitenkin molempia huikean 3% pitoisuuden.

Runsaan pitoisuuden aktiiviaineita sisältävää seerumia voi sekoittaa mihin tahansa The Ordinaryn kasvoöljyyn. Näiden yhdistelmään voidaan myös sekoittaa pieni määrä The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%- tai Vitamin C Suspension 30% in Silicone -tuotetta ultimaattisen antioksidanttiyhdistelmän luomiseksi.

Kenelle: Tehokasta antioksidanttista suojaa hakevalle kotikemistille

Lue lisää tuotteesta.

The Ordinary EUK 134 0.1%

Mikä: Ihon ikääntymistä ennaltaehkäisevä antioksidanttinen seerumi

The Ordinary EUK 134 0.1% -seerumi on ultimaattinen antioksidanttiseerumi, joka hyödyntää superoksididismutaasia ja katalaasia. Yhdessä ne muodostavat erityislaatuisen antioksidanttimolekyylin, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan.

Ympärivuorokautista suojaa iholle tuovaa, markkinoiden tehokkaimpiin antioksidantteihin lukeutuvaa molekyyliä hyödyntävä antioksidanttinen seerumi sisältää aktiiviainettaan erityisen korkean 0,1% pitoisuuden. Arvokas ja tehokas aktiiviaine formuloidaan tavallisesti tuotteisiin 0,05% pitoisuutena, joten The Ordinary EUK 134 0.1% -seerumi sisältää sitä kenties markkinoiden korkeimman pitoisuuden. Seerumia voidaan käyttää puhtaalla kasvojen iholla kosteusvoiteen ja/tai kasvoöljyn alla, mutta myös sekoittaa muihin hoitotuotteisiin kuten esimerkiksi The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA -kosteusvoiteeseen antioksidanttisen suojan aikaansaamiseksi.

Toisin kuin antioksidanttista The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% -seerumia, ei tätä seerumia suositella yhdistettäväksi C-vitamiiniin.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille suojaamaan ihoa ja tehostamaan ihonhoitoa

Lue tuotteesta lisää.

The Ordinary "B" Oil

Mikä: Ihon hyvinvointia tukeva antioksidanttinen kasvoöljy

Ihoa suojaava kasvoöljy hyödyntää antioksidanttisten aktiiviaineiden yhdistelmää, joka auttaa tukemaan ihon hyvinvointia, lisäämään ihon heleyttä sekä neutralisoimaan vapaita radikaaleja. Kasvoöljyn taika on sen kahdeksaa kasviperäistä öljyä yhdistävässä sekoituksessa, joka hyödyntää mm. marulaöljyä, ruusunmarjaöljyä, parapähkinäöljyä ja inci inci -öljyä.

Miedosti yrttiseltä tuoksuva, vihertävänkultainen seerumi sopii käytettäväksi iholla yksinään tai vesipohjaisen seerumin kuten tehokosteuttavan The Ordinary Marine Hyaluronics -seerumin päällä päivittäin.

Kenelle: Kaikille ihoa suojaamaan ja ravitsemaan, erityisesti kuitenkin kuivalle iholle

Lue lisää tuotteesta.

Katso kaikki The Ordinary -tuotteet.