Valitse oma FOREO-kasvoharjasi oikein - LUNA 2 vai LUNA Mini 2?

21.11.2018

Mietitkö, kumpi kasvoharja sopii tarpeisiisi paremmin? Tämä artikkeli antaa sinulle vastauksen!

Haluatko tehostaa ihonhoitoa FOREO LUNA -kasvoharjalla, mutta mietit edelleen, miknä mallin valitsisit? Ei hätää, teimme päätöksen helpommaksi!

Mitä FOREO LUNA -kasvoharja tekee?

FOREO LUNA -kasvoharjat on kehitetty erityisesti tehostamaan ihonpuhdistusta. Kasvoharjat on valmistettu perinteisten harjasten sijaan silikonista, minkä ansiosta ne ovat tavallisia kasvoharjoja jopa 35 kertaa hygieenisempiä.

Kasvoharjojen pehmeät ja hellävaraiset silikoniharjat yhdistyvät erityiseen värähtelyteknologiaan, joka auttaa puhdistamaan iholta epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon hellävaraisesti. Värähtelyn ansiosta puhdistustuotteen ainesosat pääsevät myös syväpuhdistamaan ihohuokosia, minkä ansiosta iholle muodostuu vähemmän epäpuhtauksia.

Ihonpuhdistuslaitteiden käyttö on helppoa ja nopeaa eikä se vie aikaa kuin minuutin. Kasvoharjaa käytetään yhdessä ihonpuhdistustuotteen kanssa hellästi ihon pinnalla liikuttaen. Kasvojen iho puhdistetaan neljässä alueessa ja laite ilmaisee värähdyksillään 15 sekunnin välein, kun käsiteltävää ihoaluetta on aikaa vaihtaa.

Kuinka FOREO LUNA -kasvoharjat vaikuttavat ihoon?

FOREO LUNA -kasvoharjat poistavat iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa tavallista ihonpuhdistusta tehokkaammin, minkä ansiosta iho tuntuu entistä pehmeämmältä ja sileämmältä sekä näyttää heleämmältä. Samalla ne auttavat varmistamaan, että kasvoilla käytettävät hoitotuotteet pääsevät esteettä imeytymään iholle ja että meikkituotteet voivat levittyä kasvoille tasaisemmin.

FOREO LUNA Mini 2 -kasvoharja

Kenelle: Helppoa laitetta hakevalle, joka haluaa tehostaa ihonpuhdistusta, mutta jolla ei ole aikaa tai kiinnostusta hifistelyyn.

FOREO LUNA Mini 2 -kasvoharja on helppo ja varma valinta tehostamaan ihonpuhdistusta. Väristä riippumatta kaikki LUNA Mini 2 -kasvoharjat ovat keskenään samanlaisia, joten ne sopivat jokaiselle ihotyypille.

Kasvoharjassa on 8-portainen värähtely, jota voi säätää ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisesti. Lisäksi laite hyödyntää kolmenlaisia harjaksia:

Etupuolen ohuilla nystyillä puhdistat normaalin ja herkän ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä. Etupuolen yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esimerkiksi nenän alue). Laitteen kääntöpuolella olevan syväpuhdistavan puhdistuspinnan pehmeiden silikoninystyjen avulla puhdistat ihosi vielä entistäkin tehokkaammin ja ehkäiset epäpuhtauksien syntymistä rasvaisemmilla ihoalueilla.

Kevyt ja kompakti kasvoharja on vaivatonta ladata USB-johdolla eikä sen lataus vie kuin tunnin. Yhdestä latauksesta saa jopa 300 käsittelykertaa, eli laitetta tarvitsee ladata vain hyvin harvoin.

FOREO LUNA 2 -kasvoharja

Kenelle: Ihonhoitoon satsaavalle, joka haluaa monipuolisen, sekä ihon puhdistusta että hoitoa tehostavan laitteen.

FOREO LUNA 2 -kasvoharja on kehitetty käyttäjälle, joka nauttii ihonhoidosta ja haluaa käyttää siihen aikaa. Itse ihonpuhdistus on laitteella yhtä nopeaa kuin LUNA Mini 2 -kasvoharjalla, mutta laitteen kääntöpuolella oleva hoitopinta tekee siitä entistä monipuolisemman avun ihon hoidossa.

FOREO LUNA 2 -kasvoharja valitaan oman ihotyypin mukaan. Eri värisissä laitteissa on toisistaan eroavat harjakset, jotka on optimoitu puhdistamaan iho ihotyypin tarpeet huomioiden. Kasvoharjoista suosituin on vaaleanpunainen, normaalille iholle tarkoitettu versio, joka sopii hyvin myös sekaiholle ja pintakuivalle iholle. Kaikissa FOREO LUNA 2 -laitteissa on 12-portainen värähtelyasteikko, jota voi säätää omien tarpeidensa mukaan.

FOREO LUNA 2 -kasvoharjojen erityisyys on niiden kääntöpuolella oleva anti-age-hoitopinta, joka auttaa rentouttamaan kasvojen mikrojännityksiä ja imeyttämään hoitotuotteiden aktiiviaineet iholle tehokkaammin. Kasvoharja on sopivan kevyt ja kompakti kuljetettavaksi matkallakin mukana, mutta silti riittävän kookas, jotta siitä saa hyvän ja tukevan otteen.

Kasvoharjan tunnissa USB-johdolla latautuva akku hurmaa kestollaan, sillä laitetta voi käyttää yhdellä latauksella jopa 450 kertaa. Tätä kasvoharjaa ei siis tarvitse ladata edes kerran vuodessa!

Löydät kaikki FOREO-tuotteet täältä.