Vegaanista hiustenhoitoa Maria Nilan tuotteilla

2.8.2018

Ruotsalainen Maria Nila valmistaa vegaanisia hoito- ja muottoilutuotteita hiuksille. Tutustu suosittuun merkkiin ja vaihda hiustuotteesi vegaanisiin!

Maria Nila on viime aikoina suureen suosioon noussut ruotsalainen hiustuotebrändi, jonka tuotteet ovat täysin vegaanisia. Maria Nilan kaikki tuotteet valmistetaan Ruotsissa, minkä ansiosta tuotantoprosessi on alusta loppuun tarkasti valvottu.

Maria Nilan tuotteiden valmistuksessa on otettu myös luonto huomioon, ja merkki onkin mukana tukemassa ilmastonmuutosta ehkäisevää toimintaa. Brändin tuotteet ovat cruelty free -sertifioituja, ja lisäksi niillä on The Vegan societyn sekä PETA:n myöntämät sertifikaatit, jotka takaavat tuotteiden vegaanisuuden.

Maria Nilan tuotevalikoimasta löytyy tuotteet kaikille hiuslaaduille ja kaikkiin tilanteeseen. Brändin ideologiaan kuuluukin, että jokainen hius voi kukoistaa kauniina, kunhan sitä hoidetaan sille sopivilla tuotteilla. Maria Nilan tuotteissa käytetyt korkealaatuiset raaka-aineet takaavat kauniin ja elinvoimaisen lopputuloksen jokaiselle hiukselle. Lähes kaikki tuotteet sisältävät myös UV-suojan, joka suojaa hiusta auringon haitalliselta säteilyltä. Nämä tuotteet ovat siis varma valinta kesän aurinkoisimmillekin päiville!

HEAL

Heal-tuotesarjan tuotteet rauhoittavat ärtyneen hiuspohjan ja stimuloivat hiusten kasvua. Tuotesarja sopiikin hyvin esimerkiksi hilseilevälle hiuspohjalle. Tuotteet sisältävät mm hiuspohjaa rauhoittavaa aloe veraa sekä hiusten kasvua stimuloivia aminohappoja ja e-vitamiinia.

REPAIR

Repair-sarjan tuotteet on suunniteltu erityisesti kuivan ja vaurioituneen hiuksen hoitoon. Esimerkiksi värjäys ja lämpökäsittely vaurioittavat hiusta, joten oikeiden tuotteiden löytäminen on tärkeää. Sarjan tuotteet antavat hiukselle tehokasta kosteutusta ja kiiltoa sekä vahvistavat vaurioitunutta hiusta.

COLOUR

Colour-tuotesarjan tuotteet on suunnattu värjätyn hiuksen hellimiseen. Tuotesarjan tuotteet tekevät värjätystä hiuksesta pehmeän ja antavat tehokasta kosteutusta, jolloin hius näyttää kauniilta ja elinvoimaiselta. Tuotteet sisältävät mm granaattiomena- ja leväuutetta, jotka yhdessä ainutlaatuisen color guard complex -yhdisteen kanssa parantavat värin kestoa.

SÄVYTTEET

Sävyttävät naamiot kirkastavat ja elävöittävät hiusten sävyä samalla hoitaen hiusta. Sävytteissä käytettävä color guard complex suojaa hiusta ja parantaa sävyn kestävyyttä. Sävytteitä on saatavilla useissa eri sävyissä, sekä luonnollisina vaalean ja ruskean sävyinä, että räväkämpinä violettina ja vaaleanpunaisena. Sävytteen antama väri kestää hiuksissa noin 4-10 pesua.

MUOTOILUTUOTTEET

Hoitotuotteiden ohella Maria Nilalta löytyy kattava valikoima erilaisia muotoilutuotteita. Valikoimasta löytyy esimerkiksi useita erilaisia viimeistelysuihkeita, vahoja, muotovaahto, sekä kuivashampoo. Suurimmasta osasta muotoilutuotteista on saatavilla myös kätevä matkakoko, joten nämä kannattaa napata mukaan vaikkapa viikonloppureissulle!

Huom! Osa Maria Nila Creator -tuotteista saattaa sisältää mehiläisvahaa tai lanoliinia.

Löydät kaikki vegaaniset Maria Nila -tuotteet elevenin verkkokaupasta tästä linkistä!

Oletko kokeillut Maria Nila -tuotteita? Kerro kommenteissa omat suosikkisi!