FOREO LUNA Mini 3 - uusi paranneltu elämys tekee vaikutuksen

24.9.2019

FOREO tuo markkinoille parannellun mallin huippusuositusta LUNA MINI -laitteesta. Monet valloittanut, kätevä silikoninen kasvoharja on aiempaa pehmeämpi, tehokkaampi ja älykkäämpi.

foreo_luna_mini_3_suomi_eleven.jpg

FOREO on jälleen lanseerannut uutuuden, joka täyttää kauneusmaailman kaipuuta teknologiaan ja aktiiviseen elämäntyyliin suunniteltuihin kosmetiikkainnovaatioihin. FOREO LUNA Mini 3 -kasvoharja hyödyntää aiemmista malleista tuttuja juttuja, mutta tuo peliin myös uusia ominaisuuksia. Mielenkiintomme kohdistuu erityisesti 30 sekunnin Glow Boost -pikatoimintoon, kahteen erilliseen käsittelypintaan ja aiempaa pehmeämpiin harjaksiin. LUNA Mini 3 on myös edeltäjiään kevyempi, joten se sopii erityisen hyviin mukaan matkoille ja osaksi liikkuvaista arkea. Tuttua FOREO-laitteiden faneille ovat pitkä akunkesto, 99,5% puhdistusteho ja hygieeninen silikonimateriaali.

Ratkaisu kiireiseen elämäntyyliin

FOREOlla ymmärretään, että elämän eri vaiheissa joutuu priorisoimaan ja asettamaan asioita tärkeysjärjestykseen. LUNA Mini 3 kuitenkin mahdollistaa sen, että ihonhoidon saa mahdutettua aikataulullisesti tiukkiinkin väleihin eikä siitä tarvitse tinkiä - asia, josta voi olla kiitollinen vielä vuosia myöhemmin. LUNA Mini -sarjan järjestyksessään kolmas kasvoharja luo edellytyksiä täysipainoiselle, aktiiviselle elämäntyylille muun muassa 30 sekuntia kestävän Glow Boost -toiminnon avulla. Glow Boost -toiminto aktioidaan painamalla käynnistysnappia kahdesti, joten sen käyttö on intuitiivista ja helppoa kiireessäkin. Glow Boost sopii käytettäväksi silloin, kun aikaa on vähän mutta iho kaipaa tehokasta heleytystä: kiireaamuina, treenien jälkeen, ylitöiden jälkeen... Mahdollisuudet ovat loputtomat, sillä edeltäjiensä tapaan LUNA Mini 3 -kasvoharja on 100% vedenkestävä ja sopii siten käytettäväksi esimerkiksi suihkun aikana. 

Puhdistus ihon tarpeiden mukaan

Kasvoharja on valmistettu kauttaaltaan lääketieteellisestä silikonista, joka on 35% tavanomaisia kasvoharjoja hygieenisempi valinta. FOREO LUNA Mini 3 -kasvoharjassa ainutlaatuista aiempiin malleihin verrattuna on laaja, monipuolinen käsittelyala. Kasvoharjan etuosa muodostuu pitkistä ja pehmeistä harjaksista, jotka sopivat hyvin päivittäiseen ihonpuhdistukseen kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Ihonpuhdistuslaitteen takaosa puolestaan on omistettu aavistuksen lyhyemmille, syväpuhdistaville harjaksille. Syväpuhdistava käsittelypinta sopii käytettäväksi esimerkiksi rasvoittuvan ihon tehopuhdistukseen, epäpuhtaan ihon virkistämiseen tai treenien jälkeen eliminoimaan iholta hiki ja ylimääräinen tali. Syväpuhdistava käsittely sopii ajoittain myös kuivan ihon puhdistukseen, joten LUNA Mini 3 mahdollistaa ihon käsittelyn aina tarpeen mukaan. Ihonpuhdistuslaitteen 12 voimakkuutta mukautuvat jokaiseen hetkeen.

Älykäs ihonhoito on jo täällä

FOREO LUNA Mini 3 jatkaa tuotemerkin viitoittamalla, älyteknologiaa hyödyntävällä tiellä ja yhdistyy bluetoothin avulla FOREO App -mobiilisovellukseen. LUNA Mini 3 -kasvoharja on käytettävissä parhaiten juuri sovelluksen kautta, sillä sovelluksessa voi säätää laitteen tehoa. Ihonpuhdistuslaite kuitenkin muistaa edellisen asetuksen, jolloin laitetta voi käyttää myös ilman sovellusta - ensimmäinen rekisteröinti ja LUNA Mini 3 -laitteen aktivointi on kuitenkin tehtävä mobiilisovelluksen kautta. Sovellus tarjoaa myös näppärän keinon kaikille meille, joiden tavarat eivät aina löydä ihan paikoilleen: sovelluksen kautta on aktivoitavissa Find My LUNA -toiminto, joka auttaa paikallistamaan kadonneen Mini 3 -laitteen värinän avulla. LUNA Mini 3 sopii tyypille, joka kaipaa paitsi helppoa ja nopeaa päivittäistä puhdistusta iholleen, myös nykyteknologian suomia lisämahdollisuuksia kauneudenhoidossa.

 

Uusi FOREO LUNA Mini 3 -kasvoharja on saatavilla kaiken kaikkiaan 5 eri värissä.