generic-sustainable-beauty-fi-1060x260px.jpgEC-gold-divider-1022x6px (1).jpgKestävyys puhututtaa nyt kaikkialla, eikä vähiten kauneusalalla. Varmasti haluat itsekin käyttää tuotteita tietäen, että tuotteet ovat hyviä paitsi sinulle myös ympäristölle? Joskus voi kuitenkin olla vaikeaa ymmärtää eri sertifikaatteja. Tässä käymme hieman läpi kestävyyttä Elevenin näkökulmasta.

Kestävä kauneus:

Käsite kestävyys on varsin laaja käsite, joka voi sisältää paljon eri asioita, kuten esimerkiksi ekologisuuden, luonnollisuuden, vegaanisuuden ja cruelty free -käsitteen. Yhteinen tekijä on se, että kaikilla edellä mainituilla asioilla fokuksena on kestävyys. Elevenillä olemme ottaneet esiin kaksi eri merkkiä, jotta tiedät onko tuote vegaaninen tai ekologinen.
Ekologinen:
Ekologinen tuote on tuotettu kokonaan tai osittain aineksista, jotka on kasvatettu ekologisella tavalla. Tämä tarkoittaa ilman kemikaaleja ja ympäristöä ajatellen. Ekologinen ihonhoito on yhtä tehokasta kuin ”tavallinen” ihonhoito. Muista, että useat aktiivisista ja hyväntuoksuisista ainesosista tulevat luonnosta.  

Täältä voit ostaa ekologisia kauneustuotteita
 

Vegaaninen:
Vegaaninen tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, kuten mehiläisvahaa, lanoliinia, hunajaa tai keramiinia ja tuotteita ei ole testattu eläimillä. Vegaaniset tuotteet voivat sisältää sekä luonnollisia että synteettisia ainesosia.

Täältä voit ostaa vegaanisia kauneustuotteita