search

Lumene
24 Arctic Beauty Treasures Advent Calendar 2018

Kerro ystävälle
Lumenen ylellinen joulukalenteri sisältää 24 ihastuttavaa kauneusyllätystä, jotka tuovat arkipäivääsi lempeyttä sekä ihonhoidon että värikosmetiikan keinoin. Jokaisen luukun takaa paljastuu huolella valittu yllätys, joka tekee joulun odotuksesta tunn… Lue täältä lisää

Lumene 24 Arctic Beauty Treasures Advent Calendar 2018

Lumenen ylellinen joulukalenteri sisältää 24 ihastuttavaa kauneusyllätystä, jotka tuovat arkipäivääsi lempeyttä sekä ihonhoidon että värikosmetiikan keinoin. Jokaisen luukun takaa paljastuu huolella valittu yllätys, joka tekee joulun odotuksesta tunnelmallisempaa. Joulukalenteri on oivallinen lahjaidea, mutta sillä voit hemmotella myös itseäsi.

  • Lumene-joulukalenteri
  • Sisältää 24 yllätystä
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Lumene 24 Arctic Beauty Treasures Advent Calendar 2018

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Ihanin joulukalenteri
2018-12-26 kirjoittanut: Tiia A
Tässä kosmetiikkajoulukalenterissa on hintalaatusuhde kohdillaan. Kalenteri sisältää monipuolisesti Lumenen ihonhoitotuotteita ja meikkejä sekä vain kalenterin kautta saatavat musliinipyyhkeen ja kangasnaamion. Tuotteissa on selkeät käyttöohjeet, joten ei tarvitse arvailla mikä tuote on tai kuinka sitä käytetään. Ainakin itsellä jokainen kalenterin tuote pääsee käyttöön ja innolla odotan jo ensi vuoden kalenteria.
Suositeltu kenelle: Kosmetiikan ystävälle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava
2018-12-13 kirjoittanut: Pau (ikä: 25-34)
Lumenen kalenteri on paras kosmetiikkakalentereista joita olen ostanut. Tuotteet ovat kasvovoiteita, seerumeita, puhdistusöljy jne. eli aivan Lumenen suosituimpia tuotteita eikä vain saippuoita ja suihkugeelejä ja maskeja mitä muista kalentereista tulee yllin kyllin. Arvostan että arvokkaimmat tuotteet ovat päässeet mukaan eikä ns. tusinatuotteet. Pääsen myös testaamaan Harmonia ja Valo -sarjoja usealla tuotteella ja löytämään uusia suosikkeja. Todella hyvä ostos noin 60 eurolla!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvän hintalaatusuhteen joulukalenteri
2018-11-29 kirjoittanut: Anne (ikä: 25-34)
Joulukalenteri sisältää monipuolisesti Lumenen tuotetteita, painopisteenä ihonhoito. Kalenteri onkin hyvä niille, jotka haluavat tutustua Lumenen monipuoliseen ihonhoitotuotevalikoimaan. Matkakokoiset koot ovat ulkonäkönsä puolesta sieviä sekä kätevänkokoisia. Viimevuoden kalenteriin verrattuna osa luukuista toistui samoina, kalenteri kuitenkin koostui useammasta uudesta tuotteesta. Mikäli toivoo kalenterista paljastuvan kosmetiikkaa, suosittelen valitsemaan toisen kalenterin sillä tästä paljastuu vain muutama meikkituote. Kalenterin ulkonäkökin on loistava ja sitä voi erittäin hyvin pitää esillä joulua odotellessa.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Aika pettymys
2018-12-05 kirjoittanut: Sirpa R
Ihan minmaalisen kokoisia pakkauksia, ei minusta hintansa väärtti
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää