bareMinerals
BarePro 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation

(1 Arvostelut)
Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
45,95 €
45,95 €
Variantti : Medium Deep 40 Cool 8 g
Katso myös
Tuotetiedot

Tämä kevyt kiinteä meikkivoidepuuteri antaa 16 tunnin täydellisen peittävyyden. Koostumus kestää hikeä ja kosteutta eikä värjäydy. Se hallitsee öljyä ja kiiltoa jopa 24 tunnin ajan ja jättää iholle luonnollisen mattapintaisen viimeistelyn – tukkimatta ihohuokosia tai aiheuttamatta epäpuhtauksia. Koostumus silottaa ihoa välittömästi samalla parantaen sitä ajan myötä. Tulet huomamaan tasaisemman ihonsävyn jo kahden viikon kuluttua* ja silottuneen ihon rakenteen neljän viikon kuluttua.* BarePro 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation on vegaaninen, talkiton meikkivoidepuuteri, joka on luotu puhtaista, luonnollisesti saaduista ainesosista, kuten ihoa kirkastavasta ja tasoittavasta ananasyhdisteestä sekä kosteuttavasta ja ravitsevasta pioniuutteesta ja skvalaani sokeriruo'osta. Toisin kuin perinteiset puuterimeikkivoiteet, jotka voivat kerääntyä juonteisiin ja ryppyihin johtaen kakkumaiseen lopputulokseen, BAREPRO Powder Foundation on kehitetty innovatiivisella wet/dry-tekniikalla, mikä tekee koostumuksesta voidemaisen eikä kakkumaisen. Ainutlaatuista koostumusta voi levittää kosteana tai kuivana, siveltimellä tai mukana olevalla meikkisienellä. Koostumusta suositellaan levittää kuivana normaalille, yhdistelmä tai rasvaiselle iholle sekä meikin korjauksiin päivän aikana. Jos sinulla on kuiva iho, käytä kosteaa meikkisientä tai sivellintä saadaksesi voidemaisen, pehmeän ja tasaisen lopputuloksen. • Ihonsävy näyttää tasaisemmalta vain 2 viikossa* • Ihon rakenne on huomattavasti silottuneempi vain 4 viikossa* • Hallitsee öljyä ja kiiltoa ihossa jopa 24 tunnin ajan • 94 % oli sitä mieltä, että se välittömästi ja näkyvästi vähensi öljyä^ • 91 % oli sitä mieltä, että se tuntui miellyttävältä koko päivän ajan^ • 90 % oli sitä mieltä, että se tasoitti ihonsävyä^ *Perustuu kliiniseen tutkimukseen 47 osallistujalla. ^Perustuu kuluttajatutkimukseen 105 osallistujalla.

Tuotenumero: 108892
Annostus ja käyttö

Levitä koostumus kuivana mukana olevalla meikkisienellä tai esim. Luxe Performance Brush -siveltimellä. Sopii täydellisesti normaalille, yhdistelmä tai rasvaiselle iholle, tai meikin korjauksiin päivän aikana. 1. Ota tuotetta meikkisienelle tai Luxe Performance Brush -siveltimelle kevyesti painamalla puuteria 2. Tasoita ja häivytä pitkillä ja ulospäinsuuntautuvilla pyyhkäisevin liikkein. Aloita kohdasta, johon toivot eniten peittävyyttä. Jos sinulla on kuiva iho, käytä kosteaa meikkisientä tai sivellintä saadaksesi voidemaisen levityksen. Ammattivinkki kosteaan levitykseen: Anna puuterin kuivua 30 sekuntia, jotta sen luonnollinen mattapintainen viimeistely ja sävy ehtii muodostua ennen muiden meikkituotteiden levittämistä, sillä sävy voi näyttäytyä intensiivisempänä levitettynä kosteana. Näin kostutat meikkisientä tai sivellintä MEIKKISIENI 1. Kostuta meikkisieni kylmän veden alla, kunnes se laajenee 2. Purista ylimääräinen vesi pyyhkeellä, kunnes meikkisieni on kostea eikä läpimärkä SIVELLIN 1. Kostuta karvat kylmässä vedessä (vältä puuvarren pidikkeen kastumista) 2. Purista ylimääräinen vesi pyyhkeellä, kunnes sivellin on kostea eikä läpimärkä

Katso lisää vastaavia kuin BarePro 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut