Meikit

Luomivärit

Kaipasit sitten kevyitä nude-sävyjä tai pirteämpää väri-iloittelua me takaamme, että uskomattoman laajasta valikoimastamme löytyy jokaiseen makuun jotakin. Sukella luomivärimereemme ja löydä omat sävysi. Luomiväri on helppoa tapa muuntaa meikin ilmettä vaikka päivittäin! Löydät eleveniltä luomivärit suosituilta merkeiltä kuten the Balm, NYX PROFESSIONAL MAKEUP, IsaDora, Lumene, Estée Lauder, Collistar, Pixi, MAC Cosmetics, Make Up Store, Lancôme ja Maybelline.

Valitse luomivärin sävy sointumaan silmiisi

Jos haluat korostaa silmiesi sävyä, valitse luomiväriksi silmänvärisi vastaväri.

  • Luomiväri sinisille silmille - Sinisiä silmiä korostavat kauniisti sävyt, joissa vivahtaa kupari, persikka, pronssi, suklaanruskea ja shampanja.

  • Luomiväri vihreille silmille - Vihreät silmät korostuvat violetin, luumun ja kavervan sävyillä. Koska punainen on vihreän vastaväri, voivat myös luomivärisävyt punertaa. Kokeile rohkeasti jopa viininpunaista sävyä esimerkiksi silmien rajauksessa. Ole kuitenkin varovainen punaisten sävyjen kanssa, sillä ne voivat helposti tehdä silmistä itsettyneen näköiset.

  • Luomiväri sinivihreille silmille - Sinivihreät silmät ovat monivivahteiset kameleontit, joidet haluttuja vivahteita voidaan korostaa valitsemalla käyttöön joko silmien sinisyyttä tai vihreyttä korostavia sävyjä.

  • Luomiväri ruskeille silmille - Ruskeita silmiä korostavat erityisesti kylmät sinisen, violetin ja turkoosin sävyt. Kirkkaat värit sopivat erityisesti ruskeille silmille, joten voit leikitellä sävyillä estoitta.

Unohda silmämeikin säännöt ja kokeile luomivärejä rohkeasti

Meikkaamisessa on parasta se, että meikki lähtee kasvoilta pesemällä. Unohda siis säännöt ja suositukset ja kokeile rohkeasti uusia luomivärejä ja nauti niiden sävyistä. Soinnuta luomivärisi esimerkiksi kynsilakan, vaatteiden ja asusteiden yksityiskohtiin tai piristä värikkäällä silmämeikillä yksiväristä asukokonaisuutta.

Leikittele luomivärien koostumuksilla

Unohda harhaluulo, että aikuisille silmäluomille sopisivat vain mattasävyt. Heleät helmiäissävyt sopivat niin nuorille kuin ikääntyneemmillekin silmäluomille, sillä ne tuovat valoa ja avaavat katsetta. Jos kaipaat silmämeikkiisi lisää pilkettä, lisää kimalletta glitteriluomivärillä. Voit käyttää glitteriluomivärejä koko luomella, keskellä silmäluomea tai esimerkiksi tehdä niillä glitterirajauksen ripsirajaan. Voit myös yhdistellä mattaluomivärejä ja helmiäisluomivärejä toisiinsa. Kokeile lisäksi voidemaisia luomivärejä, joiden pitkäestoinen koostumus sopii myös silmämeikin pohjustukseen.

Valitse sinulle sopiva luomiväripaletti

Yksittäiset luomivärisävyt ovat helppoja sipaista luomelle ja kuljettaa mukana. Valitsemalla useamman sävyn sisältävän luomiväripaletin varmistat, että samalla luomiväripaletilla syntyy erilaisia luopputuloksia. Löydät elevenin valikoimasta kattavan valikoiman erilaisia luomiväripaletteja, joiden avulla syntyy silmämeikkejä niin arkeen kuin juhlaankin.

Valitse avuksi laadukkaat luomivärisiveltimet

Saat suurimman ilon luomiväreistäsi, kun valitset niiden levitykseen laadukkaat meikkisiveltimet. Löydät elevenin laajasta valikoimasta ensiluokkaisia meikkisiveltimiä suosituilta tuotemerkeiltä kuten Sigma Beauty, IsaDora, MAC Cosmetics, NYX PROFESSIONAL MAKEUP ja Real Techniques.

Suodata