beconfiDent
WhiteAmin Toothpaste

(1 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
14,50 €
14,50 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Beconfident® WhiteAmin -hammastahnat: WhiteAmin on Beconfidentin itsensä kehittämä hammastahna, joka sisältää A-, B6- ja C-vitamiineja. Hammastahnaa käytetään tavalliseen tapaan aamulla ja illalla, ja sillä välin suun limakalvot imevät vitamiineja. Vitamiinien lisäksi hammastahna sisältää aktiivista hampaiden valkaisuainetta kookosulfaattia, joka auttaa pitämään hampaat värjäämättöminä. WhiteAminilla on mintun pehmeä maku eikä siinä ole hioma-aineita. Se on pakattu ilmattomaan pulloon hygieenisistä syistä ja ainesosien korkean laadun ylläpitämiseksi. Pakkaus sisältää ilmattoman pullon (50 ml) ja käyttöohjeet.

Tuotenumero: 88756
Ainesosat

Aqua, Sorbitol, Alcohol, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Magnesium Carbonate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Menthyl Paraben, Sodium Saccharin, Carnauba Acid Wax, Calcium Peroxide, Sodium Chloride, Sodium Sulfate Anhydrous, Ascorbic Acid, Retinol, Pyridoxine HCL, CI 42090, CI 19140

Katso lisää vastaavia kuin WhiteAmin Toothpaste

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut