Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
100,95 €
100,95 €
Variantti : 60 ml
Tuotetiedot

MYSLF Eau De Parfum, uusi maskuliininen ja täytettävä tuoksu Yves Saint Laurentilta. Heijastaa miestäsi kaikissa sävyissäsi. Modernin maskuliinisuuden ilmaus, joka kattaa miehen kaikki puolet ja tunteet. Mies, joka ei pelkää ilmaista itseään. Ensimmäinen YSL BEAUTY -tuoksu, jossa on kukkien ja puun vivahteita, joissa on kontrastivärinen nykyaikaisuus.

• Ensinnäkin raikas ja eloisa yhdistelmä calabrialaista bergamottia ja vert de bergamottia.

• Sydäntuoksu on YSL BEAUTY:lle luotu villi ja jyskyttävä appelsiininkukka Absoluuttinen Tunisiasta.

• Lopuksi aistillinen ja jäsennelty puumainen harmonikka, joka on valmistettu Indonesian patsulisydämestä ja Ambrofix™:stä. YSL-siluetti pullossa. Loistava. Nestemäinen.

Mustaksi lakattu monoliitti sävyissä, joista näet itsesi. Lasin sisäpuolella on ikoninen YSL Cassandre -logo. Tuoksuni, MYSLF. YSL BEAUTY on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksiaan. MYSLF-pullot ja pakkaukset ovat uudelleenkäytettäviä. Lasipullot sisältävät kierrätettyä lasia ja pakkaus on FSC™ MIX -sertifioitu. Käyttämällä pakkauksissa FSC™-sertifioitua kartonkia YSL BEAUTY tukee ihmistä ja luontoa kunnioittavaa metsätaloutta. Kaikki MYSLF-formaatit ovat uudelleentäytettäviä, mikä vähentää pakkausmateriaalien käyttöä. Täyttöpullo myydään erikseen

Tuotenumero: 115911

Katso lisää vastaavia kuin New Myslf

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.