Redken

Redkenin takana on yksi nainen, Paula Kent. Hän oli 1950-luvulla nuori näyttelijä, jonka hiukset olivat huonossa kunnossa liiasta vaalentamisesta. Ajan muodissa pysyminen otti ennen pitkää veronsa, ja hän alkoi saada allergisia reaktioita kuvauspaikoilla käytetyistä tuotteista. Koska Paula ei löytänyt olemassa olevista hiustuotteista itselleen sopivia, tarpeeksi hoitavia aineita, lyöttäytyi hän yhteen kampaaja Jheri Reddingin kanssa ja perusti Redken Laboratories -yrityksen.

Redkenin uraauurtava tutkimus on kehittänyt 40 vuoden kuluessa hiustuotesarjan, joka on yksi maailman menestyneimmistä kampaamosarjoista. Redkenin tuotteiden teknologia perustuu vahvasti proteiineihin ja happamaan pH-tasoon, jotka yhdessä vaikuttavat hiukseen ainutlaatuisella tavalla. Redkenin tuotteita on saatavilla niin hiusten hoitoon, muotoiluun kuin värjäykseenkin: tämä antaa upean mahdollisuuden saavuttaa unelmien hiukset saman sarjan tuotteilla. Kaikki tuotteet tukevat toisiaan ja sopivat ihanteellisesti käytettäviksi yhdessä.

Redkenin parista jokainen löytää omille hiuksilleen sopivat tuotteet. Hiusmuotoilun saralla Redken on omaa luokkaansa ja kekseliäät tuotteet houkuttelevat yhä uusiin tyylikokeiluihin. Miten olisi vaikka Quick Tease -lakka avuksi tupeeraukseen tai legendaarinen Diamond Oil Shatterproof Shine tuomaan upeaa kiiltoa? Vain taivas on rajana, mitä tulee Redkeniin!

Suodata