Pixi
Double Cleanse

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,39 €

29,56 € 36,95 €

Säästät 7,39 €

29,56 € 36,95 €

Katso myös
Pixi
250 ml
Tuotetiedot

Pixi Double Cleanse on kätevä ihonpuhdistustuote, joka sisältää kaksi toisiaan täydentävää puhdistustuotetta. Kaksoispuhdistukseen kehitetyn tuotteen toinen puoli sisältää kiinteää puhdistusöljyä ja toinen puoli ylellistä puhdistusvoidetta, joiden avulla iho puhdistuu hellävaraisen tehokkaasti.

Hoitavaa ja suojaavaa E-vitamiinia, ravitsevaa kameliaöljyä sekä kosteuttavaa helokkiöljyä sisältävä kiinteä puhdistusöljy sulaa iholla meikin, epäpuhtaudet ja aurinkosuojatuotteet irrottavaksi puhdistustuotteeksi. Ylellinen puhdistusvoide viimeistelee ihonpuhdistuksen hoitavalla koostumuksellaan. Puhdistusvoide sisältää suojaavaa C-vitaminia, juonteita häivyttävää peptidiyhdistettä sekä ihon elastisuutta ja uudistumista tukevaa arginiinia.

  • Hajusteeton

  • Parabeeniton

Koko: 2 x 50 ml

Käyttö

Hiero pieni määrä kiinteää puhdistusöljyä kasvojen iholle. Poista tuote kasvoilta kostealla puhdistusliinalla tai vedellä huuhtoen. Hiero kasvoille tämän jälkeen puhdistusvoidetta ja poista se iholta kostealla puhdistusliinalla. Käytä kaksoispuhdistusta iltaisin.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut