Ihonhoito

Vaihe 2: Vesipohjainen puhdistustuote

Korealaisen ihonhoitorutiinin sydämessä on kaksoispuhdistus, jonka ensimmäisessä vaiheessa iholta puhdistetaan öljypohjainen lika, meikki ja liiallinen tali puhdistusöljyn avulla. Kun ihon pinta on puhdas, pääsee kaksoispuhdistuksen toinen vaihe eli vesiliukoinen puhdistustuote vaikuttamaan suoraan iholla ja syväpuhdistamaan ihohuokosia. Vesipohjainen puhdistustuote voi olla puhdistusvaahto, puhdistusvoide tai puhdistusgeeli. Kun iho on puhdistettu hyvin, pysyy se kirkkaana ja heleänä, minkä lisäksi myös ihonhoitotuotteet pääsevät imeytymään sille paremmin ja vaikuttamaan tehokkaammin.

Suosituimpia vesipohjaisia puhdistustuotteita ovat vaahtoavat puhdistustuotteet, joiden valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja erilaisille ihotyypeille. Jos ihosi on kuiva tai herkkä, suosittelemme kokeilemaan pullosta pumpattaessa vaahdoksi muuttuvaa hellävaraista puhdistustuotetta. Rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho puolestaan hyötyy usein eniten syväpuhdistavista geeleistä tai ihoa hellästi kuorivista puhdistusvoiteista.

Korealaiset ovat varsinaisia vaahdottamisen mestareita ja moni kykeneekin vaivatta luomaan pienestä puhdistustuotteen nokareesta runsaan määrän vaahtoa. Saatavilla on kuitenkin myös käteviä vaahdotusverkkoja, joiden avulla voit vaahdottaa puhdistustuotteesi helposti. Puhdistustuotteen vaahdottaminen veden kanssa ennen sen iholle hieromista on tärkeää, sillä kuohkea vaahto on iholle hellävaraisempaa kuin vaahdottamaton tuote.

Kaksoispuhdistuksen tarkoituksena on puhdistaa iho mahdollisimman hyvin, jotta se kykenee hyödyntämään ihonhoitotuotteiden sisältämät tehoaineet parhaalla mahdollisella tavalla. Kaksoispuhdistus yhdistääkin tehokkuuden ja hellävaraisen optimaalisimmalla tavalla: ihosta tulee erittäin puhdas, mutta se säilyttää kosteustasapainonsa. Tämän ansiosta jokainen ihotyyppi kuivasta rasvoittuvaan ihon voi hyötyä kaksoispuhdistuksesta.

Muista, ettei sinun tarvitse pidättäytyä käyttämään vain yhtä tuotemerkkiä. Voit vapaasti yhdistellä eri merkkien tuotteita löytääksesi omalle ihollesi parhaiten sopivan kaksoispuhdistuksen. Voit lukea lisää kaksoispuhdistuksen ensimmäisestä vaiheesta, öljypohjaisesta puhdistustuotteesta täältä täältä.

Suodata