search

The Ordinary
Hyaluronic Acid 2% + B5

9,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi hyödyntää hyaluronihappoa, joka tunnetaan kyvystään sitoa vettä jopa 1000 painonsa verran. Se, kuinka syvälle ihoon hyaluronihappo voi iholle kosteutta tuoda, riippuu hualuronihapon molekyylikoosta. Kooka… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi hyödyntää hyaluronihappoa, joka tunnetaan kyvystään sitoa vettä jopa 1000 painonsa verran. Se, kuinka syvälle ihoon hyaluronihappo voi iholle kosteutta tuoda, riippuu hualuronihapon molekyylikoosta. Kookas hyaluronihappomolekkyli jää ihon pinnalle ja voi jopa vetää puoleensa kosteutta iholta, minkä vaikutuksesta ihon pinta saattaa tuntua pehmeältä ja kosteutetulta väliaikaisesti, mutta tosiasiassa iho saattaa silti janota lisää kosteutta.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka yhdessä uuden sukupolven hyaluronihappopolymeerin kanssa kosteuttavat ihoa sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti. Ihosta tulee kosteutettu ja se näyttää täyteläiseltä ilman, että syvemmällä oleva kosteus vain nousisi ihon pinnalle. Seerumi sisältää lisäksi B5-vitamiinia, joka myös auttaa lisäämään ihon pinnan kosteutta.

  • Kosteuttava kasvoseerumi
  • pH 6.5 - 7.5
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama pisara seerumia kasvoille aamuisin ja iltaisin ennen kosteusvoidetta.

Vinkki: Jos haluat ihollesi vieläkin tehokkaampaa kosteutusta, tutustu saman valmistajan NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex -seerumiin. Seerumi sisältää 15 erilaista hyaluronihapon muotoa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Aivan loistava tehokosteuttaja!
Olen todella ihastunut tähän seerumiin ja sen täyteläiseen koostumukseen, joka tuntuu iholla ravitsevalta, mutta imeytyy iholle silti hyvin eikä jätä liiemmin klähmää (varsinkaan, kun päälle suihkauttaa kosteuttavaa kasvosuihketta ja levittää vielä kosteusvoidetta). Käytän tätä ongelmitta sekä päivällä meikin alla että yöllä yövoiteen kanssa. Loistava tuote superedulliseen hintaan!
Suositeltu kenelle: Kaikille, joilla on kuiva tai kosteusköyhä iho iästä riippumatta
5 / 5 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä kosteuttava seerumi
2018-08-28 kirjoittanut: Laura (ikä: 25-34)
Tuote imeytyy nopeasti iholle ja jättää välittömästi kosteutetun tunteen. Edullinen, hyvä hinta laatu suhde, plussaa ettei tuoksu miltään!
Suositeltu kenelle: Kaikille, iho näyttää paremmalle ollessaan kosteutettu
5 / 5 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Vihdoinkin apua kuivalle iholle
2018-08-27 kirjoittanut: Johanna M (ikä: 15-24)
Olen käyttänyt tätä tuotetta vasta vajaan viikon, mutta aina pintakuiva ja hilseilevä ihoni on ollut jo paljon paremmassa kunnossa, Uskon tämän auttavan myös talvella, kun ihoni kuivuu eniten.
Suositeltu kenelle: Kaikille, jotka tarvitsevat lisäkosteutusta iholleen
4 / 5 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Toimiva tuote!
4 päivää sitten kirjoittanut: Farrah W (ikä: 25-34)
Mulla on rasvoittuva ja epäpuhtauksiin tapuvainen iho. Tää tuote kuuluu mun päivittäiseen rutiiniin ja ilman en enää pärjäisi. Ohut geelimäinen koostumus joka imeytyy välittömästi ihoon eikä jätä lähmäistä tai tahmeaa tunnetta iholle. Erittäin riittoisa koska 2-3 tippaa riittää hyvin koko kasvojen alueelle. Iho jää kosteutetun ja miellyttävän tuntuiseksi. Pieni miinus siitä että jos tuotetta sattuu laittamaan liikaa niin se murustuu ja rapisee pois saaden meikkivoiteen näyttämään kamalalta.
Suositeltu kenelle: Kaikille!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Edullinen tehokosteuttaja
2019-07-12 kirjoittanut: A. (ikä: 25-34)
Tuntuma saattaa vaatia totuttelua, mutta itse tykkään vähän tönkömmästä seerumista, jota saa rauhassa levitellä. Omalle iholle täytyy löytää sopiva määrä, jottei murustu. Hintaansa nähden aivan loistava ja riittoisa. Tämä on selkeyttänyt ihonhoitorutiinejani ja jäänyt vakitavaraksi.
Suositeltu kenelle: Ihan kaikille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Täydellinen!
2019-06-23 kirjoittanut: Teea (ikä: 25-34)
Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen tiesin, että seerumi tulee jokapäiväiseen käyttöön. Ehdottomasti paras kokeilemistani seerumeista. Ei tuoksu miltään, kuivaa nopeasti eikä jää tahmainen tunne. Käytän tätä aamuin sekä illoin, ennen kosteusvoidetta.
Suositeltu kenelle: Kaikille jotka tarvitsevat lisäkosteutusta
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Huippu kuivalle iholle
2019-04-23 kirjoittanut: Tiia (ikä: 25-34)
Todella toimiva kosteuttava seerumi kuivalle iholle! Muutama pisara riittää koko kasvoille. Käytän aamuin illoin kosteusvoiteen alle, tämä pääsi heti ensimmäisellä kokeilulla vakiotuotteeksi!
Suositeltu kenelle: Kuivasta ihosta kärsiville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä seerumi erinomaisella hinta-laatusuhteella
2019-04-05 kirjoittanut: Karissa (ikä: 15-24)
Mukava geelimäinen koostumus. Imeytyy nopeasti. Yksin käytettynä tekisi omalle kuivuuteen taipuvaiselle sekaiholle kiristelevää tunnetta, koska sitoo kosteutta niin voimakkaasti, mutta kosteuttavan kasvoveden ja kunnon kasvovoiteen kanssa erinomainen tuote. Plussaa hajusteettomuudesta.
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kuivan ihon pelastaja
2019-03-13 kirjoittanut: Petra / Viilankantolupa (ikä: 25-34, viilankantolupa.com)
Erinomainen tehokosteuttaja kuivalle iholle - ei ole tämän hinta-laatusuhteen voittanutta! Alle kannatta kerrostaa reilu määrä kasvovettä, jotta hyaluronihapolla on mitä sitoa iholle, mutta vesimäisen kosteutuksen parina tämä on nappihankinta kuivalle iholle. Pieni määrä riittää.
Suositeltu kenelle: Kuivalle ja pintakuivalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava hinta-laatusuhde
2019-02-24 kirjoittanut: Heidi S (ikä: 25-34)
Erittäin kosteuttava. Imeytyy nopeasti eikä tahmaa, omalla ihollani tuotetta riittää yksi kerros. Talvella pintakuivan ihon pelastaja!

Erikoinen vähän popkornimainen tuoksu.
Suositeltu kenelle: Kaikille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokas ja simppeli ratkaisu kuivalle iholle
2019-02-16 kirjoittanut: V
Oma ihoni on erittäin herkkä ja pintakuiva, joten varsinkin talvi on kärsimysten aikaa. Tämä seerumi kuitenkin on oikeasti auttanut kosteuttamaan ihoani ja parantanut sen kuntoa. Iso plussa sen hajuttomuudesta. Tuote on yksinkertainen ja tehokas ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Iso suositus!
Suositeltu kenelle: Kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa kosteutusta ja hyvinvointia iholleen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Vakiovaruste
2019-02-15 kirjoittanut: Suvi (ikä: 15-24)
Sopii kaikille ihotyypeille. Kevyt koostumus. Sitoo kosteutta parhaiten, jos kasvot ovat vielä vähän kosteita kasvovedestä.
Suositeltu kenelle: Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Täydellinen seerumi kosteutukseen
2019-02-14 kirjoittanut: Mirka O (ikä: 25-34)
Olen nyt parisen viikkoa käyttänyt tätä seerumia kaksi kertaa päivässä, ja ai että iho tykkää! Minulla on kuivuuteen taipuvainen, suhteellisen herkkä iho ja olen arka kokeilemaan uusia tuotteita koska ikinä ei voi olla varma, miten ihoni reagoi. The Ordinaryn tuotteiden mutkattomuus ja monien ylistävät sanat kuitenkin voittivat minut puolelleni enkä kadu yhtään. Poissa on hilseily ja kiristävä tunne ja tilalla on pehmeä ja täyteläinen iho. Suosittelen!
Suositeltu kenelle: Ihan kaikille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Ihana seerumi
2019-01-25 kirjoittanut: M (ikä: 15-24)
Olin yllättynyt kuinka hyvä tuote on, kosteuttaa super hyvin ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen. Imeytyy heti, ja jo parin viikon käytön jälkeen vaikutuksen huomaa selkeästi.
Suositeltu kenelle: Kaikille ihotyypistä riippumatta
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tykkään!!
2019-01-20 kirjoittanut: Saara S
Kärsin pitkään pintakuivasta ihosta, mutta tämä tuote on auttanut kovasti kosteutuksen kanssa. Hyvän kosteusvoiteen kanssa loistava yhdistelmä, joka käytössä sekä aamuisin että iltaisin!
Suositeltu kenelle: Kaikille, joilla ongelmia ihon kuivuuden kanssa
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä perusseerumi
2018-12-25 kirjoittanut: Riikka
Hinta-laatusuhde on tässä hyvä ja erittäin hyvä tuote on kyseessä. Enemmän kuitenkin ?perus? kuin ?luksus?, siis käytettävyydeltä. Teho kuitenkin loistavaa the Ordinaryä. Kannattaa testata!
Suositeltu kenelle: Kosteutta kaipaava iho
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Todella hyvä seerumi
2018-12-22 kirjoittanut: Iina L (ikä: 25-34)
Loistava kosteuttava seerumi hyvään hintaan. Olen käyttänyt tuotetta säännöllisesti muutaman kuukauden ja ihoni tuntuu selvästi ravitsetummalta.
Suositeltu kenelle: Kuivalle ja normaalille iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Luottoseerumi
2018-12-22 kirjoittanut: Satu M (ikä: 25-34)
Hyvä lisä mihin tahansa ihonhoitorutiiniin. Ei kikkailua vaan ehtaa tavaraa! Käytän kaverina kasvosuihketta.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Superkosteuttava!
2018-11-27 kirjoittanut: Heidi (ikä: 25-34)
Pintakuivan sekaihoni pelastaja! Imeytyy täysin ihoon, tuoksuton ja antaa välittömän kosteutuksen tunteen. Loistava hinta-laatu suhde. Käytän yövoiteen alla iltaisin ja tarpeen vaatiessa myös päivävoiteen alla, hyvin toimii molemmilla tavoilla.
Suositeltu kenelle: Kaikille joiden iho kaipaa kosteutta!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kosteuttava
2018-11-07 kirjoittanut: Anna (ikä: 15-24)
Tuote on säästänyt minut talven kuivalta iholta. Käytän tätä aamuisin ennen salicyl acid-tuotetta ja tuntuu, että iho pysyy kosteuttettuna meikin alla koko . Tuote imeytyy todella nopeasti joten ei tarvitse odotella sen kuivumista.
Suositeltu kenelle: Niille keillä on kuiva ja akneen taipuva iho. Ei ole yhtään öljyinen!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tätä en vaihda koskaan!
2018-10-30 kirjoittanut: Panpula (ikä: 25-34)
Tämän käytön jälkeen kosteusvoide ja muut hoitotuotteet imeytyvät ihoon todella nopeasti. Iho on aivan ihanan tuntuinen ja näköinen. Tämä tuote on ehdottomasti ansainnut ?tehokosteuttaja? tittelin. Jättää ihon semi mattapintaiseksi. Muutaman sekunnin kun antaa imeytyä ei iholle jää rasvaista tunnetta.
Suositeltu kenelle: Pintakuiva sekaiho. Kuiva iho. Rasvoittuva iho. Kaikille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Paras hyaluronihappo!
2018-10-29 kirjoittanut: Panni (ikä: 15-24)
Tähän mennessä kaikista testaamistani hyaluronihapoista tehokkain ja vieläpä edullisin. Suosittelen ehdottomasti!
Suositeltu kenelle: Kuiva iho, kaikki ihotyypit
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä kosteuttaja
2018-10-26 kirjoittanut: Riitta H
Käytän tuotetta aamuisin ja olen aivan ihastunut. Imeytyy nopeasti ja on riittoisa. Tehokas kosteuttaja ja mikä parasta täysin tuoksuton. Ostan jatkossakin :)
Suositeltu kenelle: Kaikille, etenkin kuivasta ihosta kärsiville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Riittoisa ja kosteuttaa
2018-08-31 kirjoittanut: laura s (ikä: 25-34)
uppoaa nopeasti ihoon, pipetillä helppo annostella. Olen käyttänyt aamuin/illoin voiteen alla ja iho tuntuu paremmalta ja näyttää paremmalta, jotenkin kimmoisalta. Ja sain myös mieheni ylipuhuttua kokeilemaan tätä.. Jos pitäisi valita yksi seerumi joka on kaikille sopiva niin tämä, hinnasta vielä lisäpisteitä
Suositeltu kenelle: kaikille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Mukava lisä ihonhoitorutiiniin
2019-05-20 kirjoittanut: Vilma (ikä: 25-34)
Seerumi tuo nopeasti kosteutta kasvoille, mikä sopii erityisesti pintakuivalle iholle hyvin. Seerumin koostumus ei ollut ihan niin kevyt/vesimäinen kun olin ajatellut ja se kuivahtaa/imeytyy aika nopeasti iholle, joten levittämisessä saa olla melko nopea. Tykkään laittaa tätä kasvoveden ja hoitonesteen jälkeen pohjaseerumiksi :)
Suositeltu kenelle: Tuote sopii varmaan kaikille, jotka haluavat kosteutusta ihoonsa!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Toimiva tuote kuivalle iholle
2019-02-04 kirjoittanut: Jonna T
Kosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti, levitettäessä "vaahtoaa" kevyesti mutta imeytyy kuitenkin lopulta hyvin.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hinta-laatusuhteeltaan loistoseerumi
2019-01-30 kirjoittanut: Teija H
Hintaansa nähden erittäin toimiva seerumi. Tarvitsee kylläkin etenkin talvella paksumman kosteusvoiteen päälleen. Oikean voiteen kanssa saa ihon hehkumaan.
Suositeltu kenelle: Pintakuivasta ihosta kärsiville.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Halpa kosteuttaja
2019-01-06 kirjoittanut: Sini
Toimii hyvin muiden kosteuttavien ihonhoitotuotteiden kanssa, saa tuntumaan siltä, että kosteuttavat tuotteet vaikuttavat paremmin. Melko "limainen" ja jämäkäksi kuivuva tuote, ei itsessään ravitseva.
Suositeltu kenelle: Kuivalle iholle kosteuttavien tuotteiden boostaajaksi
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kosteuttaa kuivaa/kosteusköyhää ihoa
2018-12-13 kirjoittanut: riia
Kosteuttamisen lisäksi parantaa ihon kuntoa ja hoitaa esim. arpia. Ei tahmaa vaan imeytyy nopeasti.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Ihana lisä ihon kosteutukseen!
2018-12-05 kirjoittanut: Eeva (ikä: 35-44)
Aivan ihana tuote kosteusvoiteen alle. Iho tuntuu ja näyttää jo muutaman käyttökerran jälkeen kimmoisammalta. Plussaa hajuttomuudesta ja edullisesta hinnasta. Miinusta siitä että rullautuu helposti jos laittaa liikaa ja kuivuu niin nopsaan että hankala saada pieni määrä levitettyä koko kasvojen iholle.
Suositeltu kenelle: Kaikille ihotyypeille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyaluronic Acid 2% + B5
2018-09-07 kirjoittanut: HK
Hankin tämän seerumin käytettäväksi niinä hetkinä, kun iho kaipaa vähän buustattua kosteutusta. Tuote hoitaa hommansa ihan mallikkaasti, mutta on koostumukseltaan niin vesimäistä, etten usko sen tekevän paljoakaan esimerkiksi pahimmalle talvikuivuudelle.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Hintansa väärti
2019-04-12 kirjoittanut: Eve S
Tuote kosteuttaa mukavasti ihoa ja tekee ehdottomasti sen minkä lupaa - ja huokealla hinnalla. Tuotteen käytön kanssa saa kuitenkin olla tarkkana, ettei sitä tule liikaa iholle. Mikäli tuotetta kerrostuuu liikaa tai sitä ei levitä huolellisesti se kuivuu iholle valkoiseksi jäämäksi ja irtoaa inhottavina paakkuina jos ihoon koskee. Tuote ei sovi kerrostettavaksi kaiken muun kosmetiikan kanssa, koska saattaa alkaa varisemaan edellä kuvatulla tavalla. Siksi miinus arvosanaan.

Pullo on kätevän kokoinen sekä annostelu on helppoa pipetillä. Käsittele pipettiä kuitenkin varoen, sillä se on lasia. Tiputin itse epäonnekseni pipetin lavuaariin ja se meni pirstaleiksi. Tuottetta voi onneksi kuitenkin kaataa suoraan pullosta kämmenelle.
Suositeltu kenelle: Pintakuivalle iholle iltakäyttöön
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä!
2019-01-24 kirjoittanut: E (ikä: 25-34)
Toimiva tuote! Ainut miinus on tahmaisuuden tunne sitä levittäessä ja tarvitsee ainakin itselläni melko tuhdin rasvan/öljyn joka "lukitsee" tuotteen lupaaman kosteuden iholle. Jos toinen tuote ollut liian kevyt, iholle on jäänyt kuivan kiristävä tunne. Mutta jos löytää kaveriksi tälle sopivan tuotteen, toimii oikein hyvin! Juuri tilasin uuden pullon?
Suositeltu kenelle: Kaikille jotka tarvitsevat lisäkosteutta iholle.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Pettymys
2018-11-21 kirjoittanut: Mira T (ikä: 45-54)
Odotin paljon arvostelujen perusteella. En kokenut tuotetta lainkaan kosteuttavaksi. Tuotteen imeytymisen jälkeen, ihoa kiristi ja se tuntui entistäkin kuivemmalta. Tämä myös rullaantui tosi pahasti yö- tai päivävoiteen alla. Jää käyttämättä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Pettymys
2019-04-05 kirjoittanut: Sanni (ikä: 25-34)
Petyin kovasti kehuttuun tuotteeseen, se ei vain sopinut iholleni. Jäi oudon tuntuiseksi kalvomaiseksi iholle ja rullautui meikin alla.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää