search

Tilausehdot


Ikäraja

Alaikäisten ostoksille edellytetään huoltajan suostumus. Alle 18-vuotias ei voi ostaa verkkokaupasta luotolle.

Maksutavat

eleven käyttää maksupalveluidensa tarjoajana Klarna Checkout -palvelua. Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta asiakas hyväksyy Klarnan käyttäjäehdot. Verkkokaupassa on lisäksi mahdollista maksaa myös PayPalia käyttäen. Klarnan maksamiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun 09- 425 99 771 (arkisin klo 8-18).

Klarnan hyväksymät maksutavat:
  • MasterCard
  • Visa
  • Verkkopankkimaksu (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki ja S-Pankki)
  • Klarna Lasku
  • Klarna Tili
Huom! VisaElectron-maksut onnistuvat vain niiden pankkien korteilla, jotka tukevat palvelua.
Katso lisätietoja verkkokaupan maksutavoista Maksutavat-sivulta.

Toimitusaika

elevenin verkkokaupassa tehdyt tilaukset toimitetaan käyttämällä Postin palveluita. Tilaukset pyritään arkisin lähettämään vuorokauden kuluessa ja ne toimitetaan noutopisteeseen yleensä 3-5 arkipäivässä. Kaiverrutettujen tuotteiden toimitusaika voi olla 1-3 arkipäivää pidempi. Toimitusaika-arvio on laadittu Postin antamien tietojen perusteella eikä eleven ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Posti toimittaa asiakkaalle sähköisen (tekstiviesti/sähköposti) tai kirjallisen ilmoituksen lähetyksen saavuttua noutopisteeseen. eleven ei voi vaikuttaa lähetysilmoitusten toimitukseen. Asiakas voi noutaa lähetyksensä Postin palvelupisteestä myös ilman vastaanotettua noutoilmoitusta todistamalla henkilöllisyytensä ja esittämällä lähetyksen seurantakoodin. Asiakas voi valita toimitetaanko lähetys lähimpään Postin palvelupisteeseen vai hänen valitsemaansa SmartPOST-automaattiin. Valittua SmartPOST-automaattia ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Huomioithan, että emme toimita SmartPOST-automaatteihin tilauksia, joita tehdessä on käytetty prepaid-puhelinliittymää.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen ovat tilauksen painosta riippumatta 4,50 euroa mikäli asiakas valitsee lähetyksen toimitettavaksi SmartPOST-automaattiin. Jos lähetys toimitetaan Postin palvelupisteeseen ovat postikulut 5,50 euroa. Yli 50 euron tilauksille toimitus on aina ilmaista.

Mikäli tahdot tilauksen toimitettavan muualle Eurooppaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme varmistaaksesi toimituskulujen summan.

Verovapaa toimitus Ahvenanmaalle

Mikäli tilaat tuotteita Ahvenanmaalle suosittelemme käyttämään elevenin englanninkielistä verkkokauppaa eleven.se/en, josta tilatessasi voit kassalla valita Ahvenanmaan verovapaan toimitusalueen. Tällöin tilaus näkyy asiakkaalle jo sitä maksaessa arvonlisäverottomana. eleven ei voi hyvittää asiakkaille takaisin asiakkaan maksamaa arvonlisäveroa, vaikka tilaus olisi toimitettu Ahvenanmaalle, mikäli tilaus on tehty käyttäen elevenin suomenkielistä verkkokauppaa.

Tilausvahvistus

Vastaanottamasi tilausvahvistus on kuitti tilauksestasi. Säilytä saamasi tilausvahvistus, sillä se toimii esimerkiksi takuukuittina tavaranvalmistajille. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiisi noin 5 minuutin kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tilauksen maksutavaksi on valittu PayPal, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen teon jälkeen. Huomioithan kuitenkin, että tilausvahvistus on vain ilmoitus vastaanotetusta tilauksesta ja mikäli järjestelmämme ei vastaanota tilauksen PayPal-maksua, mitätöityy tilaus ilman, että asiakas saa siitä erillistä ilmoitusta. Tieto PayPal-maksun onnistumisesta ilmenee asiakkaan omalta PayPal-tililtä.

Reklamaatiot ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kauppa ilmoittamalla siitä ja palauttamalla tuotteen 14 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. Huomioithan kuitenkin, että eleven pyrkii lähettämään kaikki vastaanotetut tilaukset arkisin vuorokauden sisällä. Kun tilaus on maksettu, siirtyy se automaattisesti käsiteltäväksi eikä sitä voida enää muuttaa. Asiakkaalla on oikeus palauttaa myyntikuntoinen tuote elevenille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen.

eleven vastaa virheellisten toimitusten ja viallisten tuotteiden palautuksesta asiakkaalle aiheutuvista postikuluista. Muussa tapauksessa asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluistaan itse. Huomioithan tällöin, että vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan olevia myyntikuntoisia tuotteita. Huomioithan myös, ettei kosmetiikkatuotteita, joihin on lisätty asiakkaan tilaama kaiverrus ole mahdollista palauttaa. Mikäli tuote on toimitettu asiakkaalle laadultaan sellaisena, jollaiseksi sen valmistaja on sen tarkoittanut eikä se eroa muista valmistajan vastaavista tuotteista, ei tuotetta ole mahdollista palauttaa elevenille mikäli sitä on käytetty. eleven ei hyvitä asiakkaille käytettyjä tuotteita, joissa ei ole valmistusvirhettä vaikka ne eivät olisi vastanneet kuluttajan henkilökohtaisia käyttömieltymyksiä tai olisivat aiheuttaneet asiakkaalle esimerkiksi allergisen reaktion.

Mikäli haluat palauttaa käyttämättömän tuotteen, voit lähettää sen takaisin keskusvarastollemme Ruotsiin näillä tiedoilla:

eleven AB
Retur
Box 76
593 32 Västervik
Sverige

Liitäthän palautukseen mukaan aina tilausnumerosi, jotta varastomme osaa yhdistää sen oikealle tilaukselle. Huomioithan, että lähetyksen palautuskustannukset tulevat tässä tapauksessa asiakkaan itsensä maksettaviksi. Löydät lisätietoa Postin kirjepalveluiden hinnoittelusta täältä ja pakettipalveluiden hinnoittelusta täältä. Suosittelemme, että asiakas säästää palautuksen kuitin ja ilmoittaa palautuksesta asiakaspalveluumme, jotta voimme varmistua palautuksen rekisteröinnistä.

Ota aina yhteyttä asiakaspalveluun mikäli haluat tehdä reklamaation viallisesta tuotteesta.

Mikäli olet tyytymätön vastaanottamiisi tuotteisiin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoa viallisten tuotteiden hyvitystä ja palautusta koskien. Katso lisätietoja tuotepalautuksista, tuotteiden vaihdosta ja tilauksen peruuttamisesta Palautukset ja vaihdot -sivulta.

Tietosuoja

eleven vastaa yritykselle ilmoitetuista tai tilauksen yhteydessä vastaanottamistaan henkilötiedoista huolehtien niiden asianmukaisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tietoja käytetään asiakkaan tekemien tilausten toimittamiseen liittyvissä asioissa sekä yrityksen järjestämissä markkinointitoimenpiteissä tarvittaessa yhdessä kolmannen osapuolen kanssa, maksujen perinnässä ja muissa asiakassuhteiden hoitamiseen liittyvissä asioissa. Kerättyjä tietoja voidaan käyttää vain konsernin sisäisessä toiminnassa eikä eleven myy niitä kolmansille osapuolille. Lisätietoa kerätyistä ja tallennetuista asiakastiedoista löytyy Rekisteriselosteesta

Luovuttamalla maksutietonsa kassalla asiakas hyväksyy Klarnan/Paypalin maksuehdot sekä elevenin tilausehdot. Klarna vastaa kaikista maksuihin liittyvistä tiedoista ja viesteistä lukuunottamatta PayPalin tarjoamaa maksupalvelua. Maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Pankkitunnuksilla maksaessa asiakas ohjataan verkkopankkien omiin maksupalveluihin, joissa maksutapahtumat rekisteröityvät turvallisesti pankin omassa maksujärjestelmässä.

Tuotetakuu ja käyttöohjeet

Tuotteiden valmistaja huolehtii tuotteiden mahdollisesta takuusta. eleven ei anna tuotteille erillistä takuuta. Jos sinulle tulee kysymyksiä tuotteista, niiden takuusta tai käyttöohjeista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. eleven ei ota vastuuta tuotteiden mahdollisesti aiheuttamista reaktioista. Ota tarvittaessa yhteys asiakaspalveluun ennen tilauksen tekemistä mikäli haluat lisätietoa tuotteiden ainesosaluetteloista.

Muut

Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja ellei toisin ole mainittu. Toimituskulut ilmoitetaan maksun yhteydessä. Tilauksen summa määräytyy tilaushetkellä voimassaolevien hintojen mukaan. eleven pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli kyseessä on selvä hintavirhe, jossa tuotteelle esitetty hinta poikkeaa merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta ja asiakkaan voidaan katsoa ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen. eleven pidättää oikeuden painovirheistä, tavarantoimittajien hinnanmuutoksista tai virheellisten/puuttuvien tuotetietojen sekä teknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvien virheellisten tietojen muuttamiseen.

#elevenbeauty

Lataamalla kuvan tai vastaamalla kuvanjakamispyyntöömme tunnisteella #YESeleven tai sitä vastaavaa tunnistetta käyttäen hyväksyt seuraavat ehdot:

elevenillä on oikeus käyttää tunnisteilla #elevenbeauty, #eleven tai #elevenfi -merkitsemiäsi ja #YESeleven-tunnisteella hyväksymiäsi kuvia sivustollaan, uutiskirjeessään, sähköpostissaan, sosiaalisessa mediassaan ja muilla kanavillaan tapahtuvassa asiakasmarkkinoinnissa. elevenillä on oikeus muokata jakamaansa kuvaa, mutta kuvan omistaja ei luovuta kuvaa tai sen myynti- ja vaihtamisoikeuksia elevenin omistukseen.

Vastaamalla hyväksyvää tunnistetta käyttäen vahvistat myös, että sinulla on kaikki oikeudet kuvaan ja lupa sen jakamiseen kaikilla siinä esiintyviltä henkilöiltä eikä kuvan jakaminen elevenin toimesta aiheuta vahinkoa millekään osapuolelle tai riko lakia. eleven on täten vapautettu kaikista velvotteista maksaa korvausta kuvan käytöstä.

  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa helmikuussa