search

Eleven Club -asiakasklubin jäsenehdot

Klubijäsenyyden tarjoaja on Eleven AB (organisaationumero 556594-7529), Brahegatan 9, 114 37 Tukholma, Ruotsi. Eleven AB -yritykseen ja sen tytäryhtiöihin viitataan sopimuksessa myöhemmin nimellä "Eleven".

Tämä sopimus koskee Eleven Club -asiakaskubin jäseniä. Näiden sopimusehtojen lisäksi voimassa ovat myös tietosuojaselosteen ja tilausehtojen mukaiset ehdot.

Jäsenyys

Voidaksesi liittyä Eleven Club -asiakasklubiin on sinun oltava vähintään 18-vuotias. Jäsenyys on henkilökohtainen ja liitetty rekisteröityessä käytettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Hinta

Eleven Club -asiakasklubiin kuuluminen on ilmaista.

Kuinka pisteitä kerätään

Saat ostoksistasi 2% ostohyvityksen pisteinä. Saat yhden pisteen jokaista Elevenillä tuoteostoksiisi käyttämää senttiä kohti, eli saat yhden euron ostoksista 100 pistettä. Pisteet ovat voimassa 12 kuukautta niiden vastaanottamisesta. Pisteitä on myös mahdollista kerätä kirjoittamalla sivustolle tuotearvosteluja. Yksi hyväksytty tuotearvostelu on 500 pisteen arvoinen.

Laskentaesimerkki: Kun ostat 10 eurolla, saat 1000 pistettä, joiden arvo uusia ostoksia maksaessasi on 0,20 euroa.

Kuinka pisteitä käytetään

Voit käyttää pisteitäsi kassalla maksaessasi uusia ostoksia. Voit itse päättää, minkä verran keräämiäsi pisteitä käytät.

Klubitasot

Asiakasklubissa on kolme tasoa. Mitä enemmän pisteitä keräät, sitä korkeammalle tasolle nouset ja sitä parempia etuja saat. Asiakkuustaso perustuu viimeisen 12 kuukauden aikana tekemiesi ostosten kokonaissummaan. Kun saavutat uuden tason edellyttämän pistemäärän, päivittyy klubitasosi automaattisesti. Uusi asiakkuustaso on voimassa kalenterivuoden loppuun asti ja aina seuraavan kalenterivuoden ajan. Jos et tuona aikana tee ostoksia asiakkuustasolla pysymiseen edellytettävää pistemäärää, siirretään sinut automaattisesti alemmalle tasolle. Asiakastasosi voi laskea korkeintaan yhdellä tasolla vuodessa. Ansaittujen pisteiden käyttäminen ei pudota jäsentä alemmalle klubitalsolle.

 • Beauty MEMBER (0-24,999 pistettä)
 • Beauty EXPERT (25,000-49,999 pistettä)
 • Beauty ROYAL (yli 50,000 pistettä)

Tuotearvostelut

Eleven omistaa kaikki oikeudet sivustolla julkaistaviin tuotearvosteluihin ja pidättää oikeuden olla julkaisematta arvosteluja tai muokata niitä haluamallaan tavalla.
Jotta tuotearvostelu voidaan hyväksyä, on sen täytettävä seuraavat ehdot:
 • Tuotteelle on annettu arvosana tähdillä (1-5)
 • Arvostelussa näkyy kirjoittajan nimi tai nimimerkki (korkeintaan 50 merkkiä)
 • Arvostelulla on oltava otsikko (korkeintaan 100 merkkiä)
 • Arvostelun on oltava 50-500 merkkiä pitkä
 • Nimi, nimimerkki tai muu arvostelun teksti ei saa sisältää kirosanoja, asiattomuuksia tai rikkoa Suomen lakia.

Toivelistat

Eleven Club -asiakasklubin jäsenenä sinun on mahdollista luoda ja jakaa sähköisiä tuotelistoja, joita nimitetään tässä sopimuksessa toivelistoiksi. Elevenillä on täysi oikeus klubijäsenten toivelistoihin ja Eleven pidättää oikeuden käyttää niiden sisältöä tilastollisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Klubijäsenillä on aina oikeus pysyä anonyymeinä.

Klubijäsenyyden voimassaolo ja päättyminen

Klubijäsenyys on voimassa toistaiseksi tai kunnes toinen sopimuksen osapuolista lopettaa jäsenyyden. Voit lopettaa klubijäsenyyden koska tahansa niin halutessasi oman profiilisivusi kautta tai ottamalla yhteyttä Elevenin asiakaspalveluun. Käyttämättä jääneitä Eleven Club -klubipisteitä ei hyvitetä asiakkaalle, jos klubijäsenyys lopetetaan.

Muutokset klubijäsenyyden ehdoissa

Eleven pidättää oikeuden muuttaa Eleven Club -asiakasklubin ehtoja. Klubijäsenenä saat tiedon muutoksista yhtä (1) kuukautta ennen muutosta sähköpostitse.

Henkilötiedot

Eleven käsittelee henkilötietoja Euroopan Unionin GDPR-asetuksen mukaisesti voidakseen tunnistaa jäsenyytesi ja voidakseen hallinnoida klubitiliäsi. Henkilötietojasi käsitellään pistejärjestelmän hallinnoimiseksi sekä etujen ja henkilökohtaisten tarjousten esittämisen mahdollistamiseksi. Henkilötietojasi käytetään myös tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Lisäksi niitä voidaan käyttää henkilökohtaisia mieltymyksiä vastaavan kokemuksen mahdollistamiseen Elevenillä klubijäsenyyden ehtojen mukaisesti. Henkilötietoja saatetaan myös käyttää Elevenin järjestelmän, tuotteiden ja palvelujen arviointiin, kehitykseen ja parantamiseen. Henkilötiedot säilytetään Eleven Club -klubijäsenyyden ajan.

Viestintä ja tarjoukset

Eleven Club -asiakasklubia koskeva viestintä toteutetaan tavallisesti sähköpostitse ja tekstiviestitse. Klubilaisena saat henkilökohtaisia viestejä koskien kampanjoita, tarjouksia, uutuuksia, suositeltuja tuotteita, inspiraatiota ja kutsuja mahdollisiin tapahtumiin. Voidakseen täyttää tämän, analysoi Eleven niitä sinusta keräämiään tietoja, jotka klubijäsenenä hyväksyt. Voit koska tahansa kieltäytyä vastaanottamasta viestejä profiilisivusi kautta tai ottamalla yhteyttä Elevenin asiakaspalveluun.

Force Majeure

Eleven ei ole vastuussa yllättävistä ja ennalta-arvaamattomista tapahtumista kuten viranomaisten antamista kielloista tai määräyksistä, luonnonmullistuksista, lakosta, työsulusta, boikotista, saarrosta tai vastaavasta tapahtumasta johtuvista vahingoista. Tämä varaus koskee myös niitä konfliktitilanteita, joissa Eleven itse on tekijänä tai kohteena. Eleven ei ole velvollinen hyvittämään vahinkoa, joka on syntynyt Elevenin meneteltyä tavanomaisella huolellisuudella.

Yhteystiedot

Eleven Finland OY (2718317-7)
Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki
Puhelin: (02) 4809 1109
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää