FOREO ISSA

FOREO ISSA -sähköhammasharja mullistaa hampaiden harjauksen! Edistyksellinen sähköhammasharja hyödyntää Sonic-värähtelyteknologia ja ikenille hellävaraista silikonipintaa, jotka yhdessä hierovat ikeniä hellästi ja puhdistavat hampaat niiden kiillettä varjellen. Sähköhammasharjoissa on erinomainen akun kesto ja hammasharjan hygieeninen harjaspää tarvitsee vaihtaa vain kerran vuodessa. Silikoniset harjakset tuovat hampaisiin aivan uudenlaisen puhtauden tunteen.

Valitse omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva malli:

FOREO ISSA

Ladattavan FOREO ISSA -sähköhammasharjan silikonisen harjakset tekevät hampaiden harjauksesta tehokasta, mutta hellävaraista. Markkinoiden hygieenisimmän hammasharjan pinta ehkäisee bakteerien kerääntymistä samalla kun se varmistaa, ettei hammaskiille vaurioidu hampaita harjattaessa. Hellävaraisuutensa ansiosta se sopii myös herkille hampaille ja ikenille.

FOREO ISSA HYBRID

Sähköhammasharjan harjaspää tehostaa hampaiden harjausta hyödyntämällä kahdenlaisia harjaksia. Silikoniset harjakset hierovat hellästi hampaita ja ikeniä samalla kun PBT-polymeeriharjakset tehostavat hampaidenpesua. Hammasharjan akku latautuu USB-johon avulla vain tunnissa ja antaa hammasharjalle virtaa jopa 365 käyttökertaan. FOREO ISSA Hybrid on innovatiivisesti suunniteltu sähköhammasharja, joka paitsi näyttää hyvältä myös hoitaa suuhygieniaa edistyksellisellä tavalla. Silikoninen sähköhammasharja hyödyntää värähtelyteknologiaa ja uusi hybridiharja tekee hampaidenpuhdistuksesta entistä tehokkaampaa samalla kun ikenet saavat hellää hierontaa. ISSA-hammasharjan silikonimateriaali on huomattavasti perinteistä sähköhammasharjaa hygieenisempi.

FOREO ISSA 2

FOREO ISSA 2 on uudistettu versio Issa Hybrid -hammasharjasta ja se on jopa kaksi kertaa tehokkaapi. Innovatiivinen sähköhammasharja näyttää hyvältä ja hoitaa suuhygieniaa edistyksellisellä tavalla. Silikoninen sähköhammasharja hyödyntää entistäkin tehokkaampaa värähtelyteknologiaa ja tekee hampaiden puhdistuksesta vieläkin tehokkaampaa samalla kun ikenet saavat hellää hierontaa. ISSA-hammasharjan silikonimateriaali on huomattavasti perinteistä sähköhammasharjaa hygieenisempi ja pitkäkestoisempi.

FOREO ISSA MINI

Erityisesti lapsille suunnatussa sähköhammasharjassa on alkuperäistä ISSA-harjaspäätä pienempi harjaspää, joka helpottaa hampaiden harjausta. Hammasharja sopii loistavasti myös aikuisten käyttöön ja FOREO ISSA MINI -vaihtopäitä voidaan käyttää myös FOREO ISSA- ja FOREO ISSA HYBRID -sähköhammasharjoissa. Sähköhammasharjan rungon Smile Helper -valotunniste auttaa ohjaamaan hampaiden harjausta ja varmistamaan säännöllisen hampaiden harjauksen.

FOREO ISSA MIKRO

Vauvoille ja alle 5-vuotiaille suunnattu sähköhammasharja paitsi opastaa lapsia hampaiden harjaukseen, myös tuo värähtelyllään apua hampaiden puhkeamisen aikaansaamiin oireisiin. Hammasharjan pieni, silikoninen harjaspää on hellävarainen hampaille ja ikenille. Hammasharjan tavallista ISSA-hammasharjaa vähäisempi värähtely ja kiinteä harjaspää takaavat, että perheen pienimpienkin on turvallista käyttää hammasharjaa.

FOREO ISSA PLAY

Siinä missä muut FOREO ISSA -hammasharjat latautuvat USB-johdolla, toimii FOREO ISSA PLAY -sähköhammasharja paristoilla. Kompakti ja kevyt sähköhammasharja on kätevä pakata mukaan myös matkalle ja yksi pari vaihdettavia paristoja antaa hammasharjalle jopa 400 käyttökertaa.