Ihonhoito

Vaihe 1: Öljypohjainen puhdistustuote

Kaksoispuhdistuksella tarkoitetaan ihonpuhdistusmetodia, jossa kasvojen iho puhdistetaan kahdessa vaiheessa. Kaksoispuhdistus auttaa puhdistamaan ihon mahdollisimman huolellisesti, mutta samalla myös erittäin hellävaraisesti, minkä ansiosta kaksoispuhdistus sopii myös kuivalle ja herkällekin iholle. Kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa kasvot puhdistetaan öljypohjaisella puhdistustuotteella, joka irrottaa iholta öljypohjaisen meikin, liiallisen talin ja muut öljyliukoiset epäpuhtaudet. Tämän ansiosta puhdistusöljy onkin loistava tuote myös rasvoittuvan ihon puhdistuksessa.

Öljypohjainen ihonpuhdistustuote saattaa kuulostaa pelottavalta, mutta älä turhaan huoli. Olet ehkä joskus saattanut uteliaana poimia keittiön kaapista ruokaöljyn ja yrittänyt puhdistaa sillä kasvosi tuskaillen turhautuneena, kuinka öljy ei millään liukene iholta vedellä. Modernit, nimenomaan kasvojen puhdistukseen tarkoitetut puhdistusöljyt eivät kuitenkaan jätä iholle samalla tavalla rasvaista tunnetta, vaan huuhtoutuvat vaivatta pois vedellä. Niiden avulla on lisäksi mahdollista puhdistaa vaivatta jopa vedenkestävä silmämeikki!

Kun olet puhdistanut iholtasi meikin, lian, saasteet ja liiallisen talin puhdistusöljyn avulla, pääsee vesipohjainen puhdistustuote vaikuttamaan suoraan ihollasi. Nyt puhdistusvaahto, puhdistusvoide tai puhdistusgeeli pääsee vaivatta tekemään taikojaan ja syväpuhdistamaan ihohuokosiasi, minkä ansiosta iho pysyy kirkkaana ja heleänä. Kun iho on puhdistettu hyvin, pääsevät myös sille levitettävät hoitotuotteet imeytymään paremmin ja vaikuttamaan tehokkaammin.

Monet käyttävät puhdistusöljyjä vain iltaisin ja suosivat aamuisin pelkkää vesipohjaista puhdistusvoidetta, puhdistusvaahtoa tai puhdistusgeeliä. Voit itse päättää, millaista puhdistusta oma ihosi tarvitsee aamuisin. Puhdistusöljyjä on saatavilla useita erilaisia, joiden joukosta löydät kokeilemalla omalle ihollesi ja omaan makuusi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Voit lukea lisää vesipohjaisista puhdistustuotteista täältä.

Suodata