E Nature

Eteläkorealainen E Nature valmistaa tuotteitaan valjastaen luonnon aktiiviset tehoaineet ja viimeisimmän teknologian. Merkin iholle hellävaraiset Cruelty Free -tuotteet sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia tuoksu- ja väriaineita eikä niissä ole käytetty eläinperäisiä ainesosia tai parabeeneja.

E Nature -tuotteet on kehitetty kunnioittaen luontoa, jonka kanssa elämme ja esimerkiksi merkin ympäristöystävällisissä pakkauksissa on käytetty soijasta saatavaa mustetta. Minimalistisen tyylikkäät ja innovatiiviset E Nature -tuotteet sopivat kaikille ihotyypistä ja sukupuolesta riippumatta. E Naturen suosituin tuotelinja on koivumahlaa hyödyntävä Birch Juice -linja, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja nuorekkuutensa.

Löydä oma tuotelinjasi:

  • Birch Juice -tuotelinja on kehitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Syväkosteuttavat ja rauhoittavat tuotteet sisältävät 69-90% koivun mahlaa, joka korvaa puhtaan veden.

  • Squeeze Green Watery -tuotelinja on suunniteltu rasvoittuvan ja herkän ihon tarpeisiin. Kevyt tuotekoostumukset kosteuttavat ihoa ilman rasvaista tunnetta. Tuotteet auttavat lisäksi tasapainottamaan ihoa ja poistamaan siltä toksiineja. Tuotelinja hyödyntää lehtikaalin, persiljan ja lehtivihreän uutteita.

  • Cicaherb Restore -tuotelinja on luotu erittäin kuivalle, herkälle ja eksemaan taipuvaiselle iholle. Täyteläiset, ihoa tehokkaasti ravitsevat tuotekoostumukset auttavat tukemaan ihon korjautumista ja rauhoittamaan tulehduksia. Tuotteet sisältävät rohtosammakonputkea (Centella Asiatica) ja sen madecassol-uutetta, jotka tunnetaan parantavista ominaisuuksistaan myös perinteisessä aasialaisessa lääketieteessä.

  • Moringa & Marshmallow -puhdistustuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Ne poistavat iholta meikin, liiallisen talin ja muut epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Puhdistustuotteiden kosteuttavat koostumukset sisältävät moringan ja rohtosalkoruusun lehtien uutteita.

  • Vita 8 Nutritive -tuotteet kirkastavat ihoa sekä häivyttävät siltä arpia ja pigmenttimuutoksia. Tuotteet sisältävät kahdeksaa kapseloitua vitamiinia ja ne sopivat kaikille ihotyypeille.

E Nature - Everyone's Nature!

Suodata