Ihonhoito

Vaihe 5: Hoitoneste eli essence

Hoitoneste on verrattain uusi tuote länsimaisilla kosmetiikkamarkkinoilla. Ainutlaatuinen hoitotuote on tarkoitettu käytettäväksi kasvoveden jälkeen ennen seerumin levitystä tuomaan iholle lisää kosteutusta ja varmistamassa, että sen päälle levitettävät ihonhoitotuotteesi pääsevät imeytymään iholle paremmin. Hoitonesteet sopivat täydellisesti niille, jotka tahtovat kosteuttaa ihoaan tehokkaasti, mutta eivät halua iholleen rasvaista tunnetta. Lähes vesimäiset hoitonesteet eivät nimittäin tunnu iholla ollenkaan öljyisiltä!

Siitä huolimatta, että hoitonesteet näyttävät kasvovesiltä, ovat ne silti yleensä hieman täyteläisempiä, mutta eivät kuitenkaan tavallisesti yhtä täyteläisiä kuin seerumit. Hoitonesteet ovat korealaisen ihonhoidon kulmakiviä, jotka varmistavat, että ihosta tulee täyteläisen kosteutettu sekä sen myötä myös heleän ja terveen hehkuvan näköinen. Samalla hoitonesteet myös auttavat niiden päälle levitettyjä ihonhoitotuotteita imeytymään iholle paremmin.

Ohuet hoitonesteet imeytyvät iholle juoksevan koostumuksensa ansiosta hyvin. Hoitonestettä käytetään kasvoveden jälkeen ennen seerumin levitystä taputtelemalla se iholle hellästi. Älä turhaan tuhlaa hoitonestettä käyttämällä sitä vanulapun kansa, vaan ota sitä suoraan kämmenille ja levitä se niiltä kasvoille.

Kosteuttavat hoitonestet eivät ole vain kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita ja niistä voi hyötyä jokainen ihotyyppi. Hyvin kosteutettu iho näyttää aina heleämmältä sekä hyvinvoivalta ja erityisesti rasvoittuva iho hyötyy niistä, sillä ne kosteuttavat ihoa ilman, että ne jättävät sille rasvaista tunnetta. Hoitonesteitä voi myös kerrostaa iholle lisäkosteutuksen saamiseksi, mikä puolestaan sopii usein kuivalle tai kosteusköyhälle iholle, joka kaipaa tehokasta lisäkosteutusta.

Suosittelemme käyttämään hoitonesteitä kahdesti päivässä, jotta iho pysyy täyteläisen kosteutettuna. Kannattaa kuitenkin aina muistaa, että hoitonesteen päällä tulee aina (myös kuumina kesäpäivinä) käyttää kosteusvoidetta ja mieluiten myös ihotyypille sopivaa seerumia, jotta hoitonesteen sisältämät kosteuttavat ja hoitavat ainesosat lukittuvat iholle parhaiten ja iho pysyy pitkään kosteutettuna.

Suodata