Ihonhoito

Vaihe 6: Seerumi

Seerumi on ihmeitä tekevä tehotuote, joka tuo kohdistettua hoitoa ihon erityistarpeisiin. Saatavilla on useita erilaisia seerumeja, joilla on niin ihoa kosteuttavia kuin puhdistaviakin tai jopa ikääntymisen merkkejä hoitavia vaikutuksia. Seerumeja saatetaan joskus kutsua myös ampulleiksi, tiivisteiksi tai boostereiksi, mutta niiden kaikkien funktio ihonhoidossa on sama: Antaa iholle tehostettua hoitoa hyödyntäen kosteusvoiteita pienempiä partikkeleita, jotka kykenevät imeytymään iholle kokonsa vuoksi tehokkaammin.

Kaipasi ihosi sitten tehokkaasti kosteuttavia, epäpuhtauksia hoitavia tai ikääntymisen merkkejä häivyttäviä aktiiviaineita, saat parhaan vaikutuksen lisäämällä ihonhoitorutiiniisi seerumin. Halutessasi voit jopa kerrostaa erilaisia seerumeja hoitaaksesi erilaisia asioita yhtäaikaisesti. Seerumit eivät ole tarkoitettu vain ikääntyvän ihon hoitoon ja myös nuori iho voi hyötyä ihotyypille ja ihon tarpeisiin sopivasta seerumista. On tärkeää kuitenkin muistaa, että seerumin päälle tulisi aina lisätä kosteusvoide, sillä se auttaa lukitsemaan seerumin aktiiviaineet iholle.

Seerumit on pakattu täyteen tehoaineita, jotka kohdistavat vaikutuksensa ihon erityisiin tarpeisiin edistyksellisten koostumustensa avulla. Seerumeissa voiteiden sisältämät raskaammat ainesosat on korvattu runsaalla määrällä pienimolekyylisiä aktiiviaineita, jotka voivat imeytyä iholle tehokkaammin. Jos ihosi on kuiva, suosittelemme kokeilemaan sille hyaluronihappoa tai etanaseerumia sisältäviä kasvoseerumeita. Rasvoittuva iho voi hyötyä seerumeista, jotka sisältävät salisyylihapon tai sitä hellävaraisemman betaiinisalisylaatin kaltaisia BHA-happoja, jotka auttavat ehkäisemään epäpuhtauksia. AHA-hapot, peptidit ja monet muut uudet ja innovatiiviset ainesosat tekevät puolestaan ihmeitä ikääntyvällä iholla. Kaikki ihotyypit hyötyvät antioksidanteista, sillä ne auttavat suojaamaan ihoa ulkoisilta rasitteilta.

Suodata