Ihonhoito

Vaihe 7: Kangasnaamio

Löydät tältä sivulta runsaan valikoiman erilaisia kangasnaamioita. Erilaiset kangasnaamiot ovat erittäin suosittuja Etelä-Koreassa ja niitä on saatavilla loputon määrä. Kangasnaamiot ovat olennainen osa korealaista ihonhoitokulttuuria ja korealaiset kosmetiikkayritykset ovat äärimmäisen kekseliäitä kehitellessään uudenlaisia kangasnaamioita.

Kangasnaamioiden kankaaseen on imeytetty ihoa hellivää seerumia, joka tuo kasvoille tehostettua hoitoa. Muotoonleikatun kankaan tarkoitus on ehkäistä seerumin haihtumista, jotta iho voi rauhassa ryystää itseensä kaiken tarvitsemansa seerumin. Kangasnaamioiden annetaan vaikuttaa iholla n. 20 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen seerumi taputellaan iholle. Yleisin suositus on käyttää kangasnaamioita 1-3 kertaa viikossa, mutta omistautuneimmat kauneusfanaatikot käyttävät niitä päivittäin varmistaen, että heidän ihonsa on aina täyteläisen kosteutettu ja kauniin heleä. Tavallisesti kangasnaamioita käytetään hoitonesteen ja seerumin jälkeen ennen kosteusvoidetta. Saat parhaan hyödyn kangasnaamioista, kun vaihtelet niitä ihosi tarpeiden mukaisesti, joten suosittelemme kokeilemaan erilaisia naamiota.

Korealainen trendi: 7-Day Sheet Mask Challenge

Kangasnaamiot eivät ole tarkoitettu vain erityisiin hetkiin ja korealaiset tietävät sen. Ota osaa seitsemän päivän 7-Day Sheet Mask Challenge -haasteeseen ja näe, kuinka ihosi muuttuu viikossa. Säännöt ovat yksinkertaiset: Käytä kangasnaamioita päivittäin seitsemän päivän ajan ja näe niiden vaikutus ihollasi!

Lue lisää kangasnaamioiden käytöstä Beauty Magazine -artikkelistamme!

Suodata