search

BJÖRK&BERRIES
Never Spring Hand Wash

19 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
BJÖRK&BERRIES Never Spring Hand Wash on ihastuttavan tuoksuinen käsisaippua, joka puhdistaa käsien ihon hellästi. Luonnonmukaisen käsisaippuan tuoksu tuo mieleen kevätaamujen vihreyden ja raikkauden. Keväisen pirskahtelevassa, raikkaan tuoksuise… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

BJÖRK&BERRIES Never Spring Hand Wash

BJÖRK&BERRIES Never Spring Hand Wash on ihastuttavan tuoksuinen käsisaippua, joka puhdistaa käsien ihon hellästi. Luonnonmukaisen käsisaippuan tuoksu tuo mieleen kevätaamujen vihreyden ja raikkauden. Keväisen pirskahtelevassa, raikkaan tuoksuisessa käsivoiteessa yhdistyvät sitruksen, koivun ja setripuun vivahteet, joita myski, vihreät omenat ja mustaherukat täydentävät.

  • 98% luonnollisia ainesosia
  • 10% luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia

Koko: 250 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

*Ingredient from certified organic farming

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää