Back to School: 11 Must Have -tuotetta

10.8.2017

ALOITA LUKUKAUSI NÄIDEN IHANIEN KOSMETIIKKATUOTTEIDEN KANSSA! <br></br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Aika siirtää kesän ihanan kokemukset kauniiksi muistoiksi ja kääntää katse kohti uutta lukukautta. Kokosimme 11 kosmetiikkatuotetta, jotka sopivat täydellisesti koulun alkuun!

1. Monipuolinen kasvosuihke

IsaDora Prime Fix Moisturize Face Mist on monipuolinen kasvosuihke, joka pohjustaa, kiinnittää ja kosteuttaa. Virkistävän suihke auttaa tuomaan iholle kosteutusta samalla kun se valmistelee kasvot meikkituotteiden levitykselle. Suihke sopii käytettäväksi myös valmiin meikkipohjan kiinnitykseen ja tuomaan kasvoille kaunista lisähehkua.

2. Kolmivaikutteinen BB-voide

Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink -BB-voide auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja suojaamaan ihoa tehokkaasti UV-säteilyltä. Samalla sen hoitavat tehoaineet auttavat tasapainottamaan helposti rasvoittuvaa ihoa ja jättämään sille raikkaan mattapinnan. Iholle vaivatta levittyvässä BB-voiteessa on kevyeltä tuntuva, puolipeittävä koostumus, joka ei näytä iholla kuivalta tai raskaalta.

3. Taivuttava ripsiväri

L'Oréal Paris Miss Baby Roll Mascara -ripsiväri antaa ripsille runsasta tuuheutta ja pitkäkestoista kaarevuutta. Ripsiväri kohottaa ripsiä välittömästi ja pitää ne kaarevina läpi päivän. Heitä hyvästit vaisuille ripsille sekä ripsentaivuttimille!

4. Monipuolinen meikkipaletti

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Beauty School Dropout Back To Basics -meikkipaletti herättää sisäisen meikkimaisterisi. Paletti sisältää 35 runsaspigmenttistä luomivärisävyä mattaisilla, metallinhohtoitoisilla ja helmiäishehkuisilla koostumuksilla. Lisäksi paletista löytyy kaksi kasvoja muotoilevaa varjostuspuuteria, kaksi kasvonpiirteitä korostavaa korostuspuuteria sekä kolme heleää poskipunaa. Kokeile rohkeasti erilaisia lopputuloksia ja muista, että harjoitus tekee mestarin!

5. Hoitava huulikiilto

Milani Moisture Lock Oil Infused Lip Treatment on hoitava huulikiilto, jonka ravitseva koostumus sisältää huulia hemmottelevia jojoba-, avokado- ja kameliaöljyä. Jokainen sävy sisältää ainutlaatuisen öljysekoituksen, jolla on kohdennettu teho. Pakkauksen pehmeä ja täyteläinen applikaattori myötäilee huulia ja saa tuotteen levittymään niille tasaisesti.

6. Hellävarainen hiuslenkki

Invisibobble The Traceless Hair Ring -hiuslenkit kiinnittävät hiukset niitä kuluttamatta ja repimättä, mikä tekee niistä ennennäkemättömän hellävaraisen vaihtoehdon hiuksille. Puhelimenjohdosta inspiraationsa saaneet lenkit takaavat, että kampaus pysyy napakasti paikoillaan ilman turhaa kiristelyä hiuspohjassa. Saatavilla on useita sävyjä, joiden joukosta voit valita tyyliisi sopivan vaihtoehdon. Värikkäät hiuslenkit ovat myös kauniita rannekoruja!

7. Kätevät kiillonpoistolaput

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Green Tea Blotting Paper -kiillonpoistopaperit auttavat poistamaan kasvoilta rasvaisen kiillon. Vihreästä teestä valmistettua uutetta sisältävät antioksidanttiset paperilaput hoitavat ihoa sekä auttavat pitämään sen mattaisena ja raikkaana.

8. Raikastava kuivashampoo

Batiste Dry Shampoo Rose Gold -kuivashampoo tekee hiuksista hetkessä puhtaan näköiset ja raikkaan tuntuiset. Voit käyttää kuivashampoota raikastamaan rasvoittuneita hiuksia tai puhtaille hiuksille antamaan niille tuuheutta ja rakennetta. Kuivashampoo on pakattu trendikkäästä ruusukullasta inspiroituneeseen pulloon ja siinä on hurmaava vaniljaa ja ruusua yhdistävä tuoksu.

9. Valloittava uutuustuoksu

Stella McCartney Pop Bluebell EdP on valloittava kukkaistuoksu, joka juhlistaa kantajansa ainutlaatuisuutta ja seikkailunhaluisuutta. Puisia häivähdyksiä kukkaisvivahteisiin sekoittavan tuoksun sydämessä on englanninsinililja, jonka kuulaat, herkät ja ainutlaatuiset tuoksunuotit yhdistyvät raikkaisiin sävyihin ja santelipuun aromeihin.

10. Kätevät rusketusliinat

Cocoa Brown Self Tanning Wipes -rusketusliinat ovat kätevä tapa luoda kasvojen ja vartalon iholle luonnollinen rusketus ilman sotkuisia voiteita. Pyyhi itseruskettavaa sisältävillä liinoilla kasvojen ja vartalon iho saadaksesi kauniin, muutamassa tunnissa kehittyvän rusketuksen, joka kestää jopa 5 päivää.

11. Kosteuttava kangasnaamio

Skin79 Animal Mask Dry Monkey -kangasnaamio sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka auttaa tuomaan avun kuivalle iholle. Veikeän naamion kankaiseen painettu eläinhahmo tekee ihonhoidosta leikkisän elämyksen samalla kun siihen imeytetyn seerumin laadukkaat tehoaineet hellivät ihoa. Loistavaa selfie-materiaalia!