search

Boss Bottled Intense EdP

Alkaen:
59 €
Valitse tuote
  • 50 ml

59 €
  • 100 ml

79,90 €
Kerro ystävälle
Boss Bottled Intense EdP on vivahteikas tuoksu, joka heijastelee modernia, menevää elämäntyyliä. Päättäväisyydestä ja intohimosta kieliviä tuoksunuotteja täynnä oleva, syvän intensiivinen hajuvesi on täydellinen valinta miehelle, joka tietää, mitä el… Lue täältä lisää

Boss Bottled Intense EdP

Boss Bottled Intense EdP on vivahteikas tuoksu, joka heijastelee modernia, menevää elämäntyyliä. Päättäväisyydestä ja intohimosta kieliviä tuoksunuotteja täynnä oleva, syvän intensiivinen hajuvesi on täydellinen valinta miehelle, joka tietää, mitä elämältään haluaa.

Tuoksu aukeaa raikkailla appelsiininkukkien ja omenoiden vivahteilla, jotka sekoittuvat sen lämpimässä sydämessä neilikan, kardemumman ja kurjenpolven mausteisiin sävyihin. Santelipuu, setri, vetiver ja vanilja rakentavat tuoksulle pehmeän ja maskuliinisen pohjan.

Lanseerattu 2016.

Tuoksu

Alkutuoksu

Appelsiininkukka ja omena.

Sydäntuoksu

Neilikka, kardemumma ja kurjenpolvi.

Pohjatuoksu

Santelipuu, setri, vetiver ja vanilja.

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.