search

Decléor
Micellar Oil

32 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Decléor Micellar Oil on mullistava miselliöljy, jonka ainutlaatuisen tehokas koostumus syväpuhdistaa ihon ja stimuloi sen mikroverenkiertoa. Syväpuhdistava tuote yhdistää öljyn ja veden tehokkuuden poistamalla iholta ja ihohuokosista epäpuhtaudet ja … Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Decléor Micellar Oil

Decléor Micellar Oil on mullistava miselliöljy, jonka ainutlaatuisen tehokas koostumus syväpuhdistaa ihon ja stimuloi sen mikroverenkiertoa. Syväpuhdistava tuote yhdistää öljyn ja veden tehokkuuden poistamalla iholta ja ihohuokosista epäpuhtaudet ja jopa vedenkestävän meikin. Manteliöljyä ja oliiviöljystä peräisin olevaa skvaleenia sisältävä tuote vahvistaa ja pehmentää ihoa sekä ylläpitää sen optimaalista kosteustasapainoa.

Tuotteen öljypartikkelit tehostavat ihon mikroverenkiertoa tuotetta iholle hieroessa, mikä saa kasvot näyttämään heleämmiltä. Kun iholle lisätää muutama pisara vettä, muuttuu öljy valkoiseksi, ihoa puhdistavaksi ja kirkastavaksi emulsioksi, joka huuhtoutuu vedellä pois. Iholle jää pehmeä, puhdas sekä raikas tunne ja se on valmis vastaanottamaan hoitotuotteet.

  • Kaikille ihotyypeille

Käyttö

Ota kaksi pumppausta tuotetta kämmenille ja hiero se kasvojen iholle. Lisää pieni määrä vettä ja jatka hieromista. Huuhtele kasvot lopuksi puhtaaksi vedellä.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Decléor Micellar Oil

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää