search

Holika Holika
Shimmering Petit BB Cream

9,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Holika Holika Shimmering Petit BB Cream on ihon sävyä tasoittava BB-voide, jonka heleyttävä koostumus kirkastaa sameaa ihoa. BB-voide sisältää helmipuuteria, joka tuo iholle luonnollista säteilyä. Erittäin kevyt BB-voide auttaa häivyttämään ihovirhei… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Holika Holika Shimmering Petit BB Cream

Holika Holika Shimmering Petit BB Cream on ihon sävyä tasoittava BB-voide, jonka heleyttävä koostumus kirkastaa sameaa ihoa. BB-voide sisältää helmipuuteria, joka tuo iholle luonnollista säteilyä. Erittäin kevyt BB-voide auttaa häivyttämään ihovirheitä ja ylläpitämään optimaalista kosteustasapainoa läpi päivän. Satiinisen lopputuloksen luova BB-voide auttaa säännöllisellä käytölle tekemään ihosta kirkkaamman näköisen. BB-voiteen aurikosuojakerroin 45 auttaa ehkäisemään auringon UV-säteilyn iholle haitallisia vaikutuksia.

  • BB-voide samealle iholle
  • SPF 45, PA+++
  • Heleyttävä vaikutus
  • Sisältää helmipuuteria

Koko: 30 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Holika Holika Shimmering Petit BB Cream

Keskimääräinen arvosana (2.0): 2/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
2/5Tekee ihosta samean
2019-03-08 kirjoittanut: Viola (ikä: 25-34)
Olin lukenut tuotteesta hyviä arvosteluja ja ostin sen kokeiluun heleyttäväksi meikkipohjaksi. En kuitenkaan pitänyt erityisemmin voiteen väristä (mielestäni se oli vähän liian tumma, oma ihonsävyni on melko vaalea), ja se sai ihon näyttämään vanhemmalta ja hieman samealta (ei ollenkaan kevyen kuulaalta, niin kuin olin ajatellut). Ihon väri kyllä tasoittui hyvin, eli voide on aika peittävää, ja isosta aurinkosuojasta tulee plussaa.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää