Nurme
Foot Scrub Soap

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 110 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Foot Scrub Soap

Nurme Foot Scrub Soap on kuoriva palasaippua, joka kuorii jalkojen ihoa ja auttaa poistamaan kovettumia. Luonnonmukainen palasaippua sisältää jauhettua hohkakiveä ja mantelin kuorista jauhettua puuteria, jotka auttavat tehokkaasti palauttamaan jalkojen iholle niiden pehmeyden. Jalkasaippua sisältää lisäksi oliiviöljyä ja kookosölyä, jotka tunnetaan ravitsevista ominaisuuksistaan.

Helppokäyttöinen jalkakuorinta puhdistaa jalkojen iholta tehokkaasti myös luonnossa paljain jaloin kävelyn aikaansaamat ruohotahrat ja muun lian. Tehokasta jalkasaippuaa on helppoa käyttää: kuorivaa saippuaa hangataan kostealle jalkojen iholle ja se huuhdellaan iholta vedellä.

  • Kuoriva jalkasaippua
  • Sisältää hohkakiveä ja jauhettua mantelinkuorta
  • 100% luonnonmukainen koostumus
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 110 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Pumice,Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Shell Powder

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.