Nurme
Sea Mineral Soap

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 100 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Sea Mineral Soap

Nurme Sea Mineral Soap on käsintehty mineraalisaippua, jonka luonnonmukainen koostumus sisältää runsaasti mineraaleja. Vartalon puhdistukseen kehitetty saippua auttaa pitämään vartalon ihon pehmeän tuntuisena ja nuorekkaana. Saippuan raikas sitronellan tuoksu energisoi mieltä ja kohottaa mielialaa.

Luonnonmukainen mineraalisaippua muodostaa täyteläisen vaahdon, joka sopii loistavasti käytettäväksi myös liukastamassa ihoa karvoja höylällä poistaessa.

  • Käsintehty mineraalisaippua
  • Luonnonmukainen koostumus
  • Vegaaninen tuote

Koko: 100 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua,Maris Sal (Sea Salt),Geraniol*,Limonene*,Olea Europaea(Olive) Fruit Oil,Cocos Nucifera(Coconut) Oil,Cymbopogon Winterianus (Citronella) Herb Oil,Kaolin (pink clay),Citronellol*. * Occurs naturally in essential oils

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.